Drew Barrymore nem csupán kiváló színésznő, aki idén tavasszal bohém lakberendezési termékeivel elcsábította a hippi életérzésért rajongókat. Nem. Ő emellett édesanya is, így nem meglepő, hogy egy gyermekbútor-kollekcióval is meglepett minket.

A kétgyermekes anya a saját maga tervezte játékos bútoraival és kiegészítőivel kívánja visszatükrözni saját nevelési elveit, valamint vidám és bohókás személyiségét. 

Olyan dolgokat akartam tervezni, amiket szülőként hiányolok  - mondta Barrymore. 

A felnőtteknek szánt kollekcióhoz hasonlóan a több mint száz darabból álló gyermekszoba-bútorcsalád is kizárólag a Walmart oldalán érhető el. Nem kell megrettenni, a hollywoodi csillag nem a felső tízezret célozta meg, az árak egészen földhözragadtaknak is nevezhetőek.

1. Könyv- és játéktároló tartály 199 dollár, 2. Oroszlán könyvespolc 199 dollár, 3. Vidám mintás ágynemű 54 dollártól, 4. Szivárványos felhő lámpa 39 dollár, 5. Snap Pea Alligator fali polc 68 dollár, 6. Gyermekágy 278 dollártól, 7. 6 darabos pohárkészlet 18 dollárForrás: Life.hu

"Úgy éreztem, hogy a piacról hiányzik a szín, az öröm és a bátorság, és ha van egy szoba a házban, amely leginkább hangos, kalandos, örömteli, színes és fényes, az a gyerekszoba." 

A Flower Kids kollekció minden eleme hűen tükrözi ezt az élénk tervezési megközelítést. Vannak felhők, szivárványok, oroszlános könyvespolc, aligátor alakú polc, epermintás ágynemű, az összhatás mégsem válik fájóan intenzívvé.

Ha szeretnéd gyermeked szobáját hasonló módon berendezni, nyújtunk némi segítséget. Az itthon is kapható, hasonló termékekből szemezgettünk, kattints a képre a galériáért:

Forrás: kriskodesign.hu