Angelina Jolie fia elköltözik otthonról: ezért döntött így Maddox

Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz -
Maddox Jolie-Pitt Angelina Jolie egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe az akkor egyéves kambodzsai kisfiút, Maddoxot, aki a színésznő első gyermeke lett. Azóta eltelt 17 év, Maddox pedig úgy döntött, ideje kirepülni a fészekből. 

Maddox költözése valójában örömteli esemény, és Angelina Jolie is nagyon büszke rá, a 18 éves fiút ugyanis felvették a dél-koreai egyetemre, ahol biokémiát fog tanulni. A színésznő egyedül a nagy távolság miatt bánkódik, de azt tervezi, hogy gyakran meglátogatják majd Maddoxot, aki a nyári szünetben is koreaiul tanul, hogy könnyedén beilleszkedhessen már az első szemeszterben.

Angelina Jolie és Maddox Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
Így egyezteti össze a munkát és a magánéletet Wolf Katihttp://www.life.hu/csalad/20190806-igy-egyezteti-ossze-a-munkat-es-a-maganeletet-wolf-kati.htmlWolf Kati elárulta, hogyan sikerül összeegyeztetnie munkáját a magánélettel. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia - Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/csalad/20190805-hatalmasat-nott-szabo-zsofi-kisfia.htmlNem lehet betelni Szabó Zsófi Instagramra posztolt képeivel, de különösen a tündéri kisfiával, a már másfél éves Mendellel. Család--Unokájával és gyerekeivel fotózkodott Rába Tímea – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190804-unokajaval-es-gyerekeivel-fotozkodott-raba-timea-foto.htmlA családjára a legbüszkébb Rába Tímea, egykori modell-szépségkirálynő. Három gyermeke mellett már egy másfél éves unokája is van. Család--Kiderült: kislánya lesz Tóth Gabinak és Krausz Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kiderult-kislanya-lesz-toth-gabinak-es-krausz-gabornak.htmlHatalmas boldogságban éli életét Tóth Gabi, aki nem sokkal a lánykérés után tudta meg: csodával határos módon kisbabát vár. CsaládOrigoMegszülettek Mikler Roland kézilabdázó ikreihttp://www.life.hu/csalad/20190731-megszulettek-mikler-roland-kezilabdazo-ikrei.htmlA vártnál kissé korábban születtek meg Mikler Roland kézilabdázó és felesége ikrei. A sportoló a közösségi oldalán osztotta meg a hírt. Család--Ilyen szeretettel öleli unokája Benedek Miklóst – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190802-ilyen-szeretettel-oleli-unokaja-benedek-miklost.htmlKülönleges családi fotót posztolt a közösségi oldalára Epres Panni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.