Smink nélküli képet posztolt Edvin Marton felesége: Marton Adrienn így is csodaszép

smink nélkül smink természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton Adrienn, a Life.hu sztárszerzője Cipruson nyaralt a családjával. Edvin Marton felesége smink nélkül búcsúzott a szigettől, ahol csodás napokat töltöttek. 

Meglepő képet posztolt Instagram-oldalára Marton Adrienn, akit leginkább szépen kisminkelve szoktunk látni. Habár sok makeupot nem használ, ugyanis a természetesség híve, a gyönyörű szeplőit talán most látjuk először. A kétgyermekes anyuka mindenféle smink nélkül is csodaszép.

Sztárok smink nélkül: gyönyörűek vagy felismerhetetlenek?

Számtalan alkalommal írtunk már a smink áldásos hatásairól, de arról is, hogy milyen előnytelen lehet, ha egy-egy sminktermékkel nem jól bánunk, vagy éppen rengeteget használunk belőle. Egy biztos, mindenkinek azzal együtt szokjuk meg a vonásait, ahogyan rendszeresen látjuk, legyen ez bármennyi smink is, így meglepő lehet, ha éppen máshogyan, akár teljesen natúr külsővel mutatkozik az illető. A meglepetés persze lehet pozitív, de negatív is. Hogy van ez a sztárok esetében? Megmutatjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.