Kisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"

szülés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. 

"Hajnalban értem haza egy fellépésről, és néhány óra alvás után Kriszti azzal ébresztett, hogy elkezdődtek a fájásai" - mesélte Curtis, hozzátette, némi komplikáció lépett fel, ezért az orvos a császármetszés mellett döntött.

"Végig bent maradtam a szülőszobában, elképzelni sem tudtam volna, hogy kint várakozzak (...) Korábban Adonisnak akartuk elnevezni, így hívják Kriszti testvérét is, aki félig görög származású... Sajnos, mint kiderült, ezt Magyarországon nem lehetett anyakönyveztetni, így lett végül Doni Attila" - árulta el a rapper a Story magazinnak.

Forrás: Curtis / Instagram

Egy hónappal ezelőtt született meg Szepesi Niki kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190808-egy-honappal-ezelott-szuletett-meg-szepesi-niki-kisfia-kisbabaja.htmlSzepesi Niki sokáig titkolta várandósságát, de nyolc hónapos terhesen már nem lehetett elrejteni pocakját: így kiderült, babát vár, aki azóta, egy hónappal ezelőtt, meg is született. Az úszónő ma már boldog édesanya, kisfia makkegészségesen, 4000 grammal jött a világra. .CsaládKözös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20190805-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-emmaval-jakupcsek-gabriella-musorvezeto.htmlSzinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. Család--Ritka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/csalad/20190722-ritka-pillanat-kozos-foton-fiaival-sebestyen-balazs.htmlRitkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van. Család--Csupán 12 napot élt a kézilabdázó, Tóth Tímea kisfia, Lacikahttp://www.life.hu/csalad/20190721-csupan-12-napot-elt-a-kezilabdazo-toth-timea-es-tico-kozma-laszlo-kisfia.htmlA volt válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea és Tico Kozma László 25. hétre, betegen született kisfia, Lacika tizenkét napot élt. Család--Elképesztően cuki Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190721-elkepesztoen-cuki-szinetar-dora-pici-fia-benjamin.htmlSzinetár Dóra és családja Spanyolországban pihen: a színésznő a nyaralásról időről időre meg is oszt fotókat. Most például azt mutatja meg, ahol a kisfia az apukájával játszik. CsaládOrigoNégyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-melegethttp://www.life.hu/csalad/20190706-negyeves-gyereket-szoptatja-az-edesanya-a-kommentelok-nekiestek.htmlAz ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.