Megmutatta fogadott édesanyját Medveczky Ilona

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
édesanya Medveczky Ilona pótanya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona elárulta, van egy pótanyukája. Ilona néni nemrég ünnepelte 104. születésnapját.

Bár évtizedekkel ezelőtt elvesztette édesanyját, a sors megajándékozta egy pótanyukával Medveczky Ilonát. A most 104 esztendős Ilona néni a táncművésznő egyik hódolójának, Attilának az édesanyja.

Máig élénken él bennem az első találkozásunk, Ilona pedig azóta a lányaként tekint rám. Neki két fia van, de mindig is szeretett volna egy kislányt, így még szebb, hogy találkoztunk. Ő az én pótanyukám, amikor kórházban volt, akkor is gyakran meglátogattam. Az egész folyosó összegyűlt, hogy hallgassa a történeteit, fantasztikus, ahogy mesél” – mesélte a Ripostnak Medveczky Ilona, aki a lapnak egy közös fotót is mutatott.

Medveczky Ilona pótanyukája születésnapját ünnepelte Forrás: MTI/Zih Zsolt
Szabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered? TV + Sztárok--Liz Hurley félmeztelen fotóztatta magát: micsoda alakhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-liz-hurley-felmeztelen-fotoztatta-magat.htmlElisabeth Hurley ismét megszabadult bikinifelsőjétől...TV + Sztárok--Agyvérzést kapott Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-agyverzest-kapott-alain-delon.htmlHetekkel ezelőtt szenvedett agyvérzést Alain Delon, a hírt azonban csak most hozták napvilágra. TV + Sztárok--Újra iskolás lett Bódi Sylvi: az integratív orvoslást tanuljahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-ujra-iskolas-lett-bodi-sylvi-az-integrativ-orvoslast-tanulja.htmlBódi Sylvi a szörfözés mellett úgy érzi, elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba.TV + SztárokOrigoPintér Tibor egy gyönyörű nyerget készíttetett Demjén Ferenc számárahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-pinter-tibor-egy-gyonyoru-nyerget-keszittetett-demjen-ferenc-szamara.htmlHamarosan bemutatják a Nemzeti Lovas Színház megrendezésében a Demjén-musicalt, mely Demjén Rózsi örökzöld slágerei köré íródott. Pintér Tenya egy meglepetéssel is készül a legendás énekesnek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.