Ricky Martin baba béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin megmutatta a legkisebb gyermekét, a nyolc hónapos Luciát.

Tavaly az év utolsó napjaiban adott életet a béranya Ricky Martin legkisebb gyermekének. Luciáról eddig nem nagyon posztolt az énekes, most viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy bemutassa őt a nagyvilágnak.

Friss fotóján a tündéri baba édesapja ölében ül, és kíváncsian szemléli a körülötte lévő világot.

A kép egy nap alatt több mint 1,7 millió lájkot kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La luz de mis ojos #Lucia

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

A homokkal és sárral játszó gyerekek egészségesebbekhttp://www.life.hu/csalad/20190808-a-homokkal-es-sarral-jatszo-gyerekek-egeszsegesebbek.htmlBevallom, kétgyermekes anyaként engem teljesen kiborítanak azok a szülők, akik a játszótéren rászólnak csemetéikre, hogy vigyázzanak a ruhájukra, ne üljenek bele a homokozóba, ne sarazzanak, ne másszanak fára, a cipőjüket pedig még véletlenül se vegyék le. A felszabadult játék színterén ez a rengeteg tiltás engem is lelombozna, nemhogy egy panelban éldegélő kisgyereket. Talán ezzel az írással segítek kicsit lazítani a kereteken, hiszen a homokozóban a gyerek kreativitásán túl az immunrendszere is erősödik. CsaládOrigoCurtis felesége megható felvételt osztott meg a rapperről és kisfiáról – Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190810-curtis-felesege-meghat-videot-osztott-meg-a-rapperrol-es-kisfiarol-video.htmlNéhány nappal ezelőtt született meg Curtis első kisfia, aki a Doni Attila nevet kapta. A rapper azonnal szerelembe esett, és nem mozdul két szerelme mellől. CsaládOrigoJöhet az újabb baba Carameléknélhttp://www.life.hu/csalad/20190809-johet-az-ujabb-baba-carameleknel.htmlSzilágyi Szilvi elárulta, férjével, Caramellel alig várják, hogy újra babázzanak. CsaládOrigoMegható mondatokkal ünnepli 4. házassági évfordulójukat Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190809-meghato-mondatokkal-unnepli-4-hazassagi-evfordulojukat-szinetar-dora-makranczi-zalan.htmlAugusztus 8-án volt négy éve, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznő meghitt sorokat tett közzé az Instagramján. CsaládOrigoVetélése után újra szeretne teherbe esni Alec Baldwin felesége, Hilariahttp://www.life.hu/csalad/20190809-veteles-utan-ujra-szeretne-teherbe-esni-alec-baldwin-felesege-hilaria.htmlAlec Baldwin és felesége, Hilaria tovább próbálkoznak, szeretnének még egy ötödik gyermeket. Család--Nyilvánosan szoptatja gyermekét Rácz Gigi - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190808-nyilvanosan-szoptatja-gyermeket-racz-gigi.htmlRácz Gigi nagyon hálás, amiért szoptatni tudja gyermekét, és ezt bárhol meg is teszi. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.