Amikor az életmódváltás egy igazi hullámvasút: négy év, négy különböző testsúly

Forrás: Instagram/lucymcconnellfitness -
fogyás életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál edző, Lucy McConell Instagram-oldalán vallott életmódváltásának történetéről, ami egy hosszú, és saját bevallása szerint a mai napig tartó folyamat, hiszen még mindig rengeteget tanul magáról, a teste működéséről, és hogy mi a legjobb a számára. Ismerd meg Lucy történetét!

Lucy négy fotót posztolt magáról, mind a négyen egészen különböző testsúllyal, illetve formával láthatjuk. Azt a kérdést tette fel mellé, hogy vajon ha megkérdezne valakit, melyiken néz ki a legegészségesebbnek, a külső szem melyiket választaná. Lucy maga sem igazán tudja ezt megmondani, saját bevallása szerint még mindig tanulja azt, hogy mi számára a legegészségesebb út, de egyre jobban érzi a teste üzeneteit, és igyekszik minél tudatosabb lenni.

Lucy négy fotót posztolt magáról, mind a négyen egészen különböző testsúllyal, illetve formával láthatjuk Forrás: Instagram/lucymcconnellfitness

Az ausztrál edző végül mind a négy kép történetét elmesélte. Az első fotó 2014 júniusában ábrázolja. Lucy ebben az időben az evés és az italozás megszállottja volt. Egész nap lustálkodott, egyáltalán nem mozgott, a családi problémák miatt az evészavara egyre súlyosabb volt, a középiskola elvégzését követően pedig az éjszakai bulik is rendszeressé váltak. Sem mentálisan, sem fizikailag nem volt egészséges.

Nem sokkal később elkötelezte magát az életmódváltás mellett. Leadott 25 kilót, és a sport a szenvedélyévé vált. Ebben az időszakban, a kép 2017 júliusában készült, hosszú időre kimaradt a menstruációja, és a mentális egészsége is sérült, ugyanis megszállottan figyelt minden egyes kalóriát, minden morzsát mérlegen mért ki, és ragaszkodott hozzá, hogy soha egyetlen edzés se maradjon ki.

A harmadik kép 2018 júniusában készült, nem sokkal később, hosszú idő után újra megjött Lucy menzesze. Ekkor napi 3000 kalóriát fogyasztott, a sportból némileg visszavett. A fizikai egészsége ugyan visszatért, a fejében azonban teljes zűrzavar alakult ki a testképével kapcsolatban.

Lucy most nagyon büszke a testére, és jól érzi magát a bőrében: úgy érzi, jó úton jár Forrás: Instagram/lucymcconnellfitness

A negyedik kép 2018 végén készült. Lucy jelenleg is edz, és jól étkezik. A ciklusa ugyan még nem szabályos, de jó úton jár afelé. Mentálisan sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, bár saját bevallása szerint az ételekkel való kapcsolatán még van mit javítani. Mindenesetre most nagyon büszke a testére, és jól érzi magát a bőrében: úgy érzi, jó úton jár.

És hogy mi az a konklúzió, amit ennek kapcsán Lucy át akart adni? "A testünk mindig változik, hiszen az élet maga is változás. Légy néha megengedő önmagaddal. Ne akarj az év 12 hónapjában és 365 napján tökéletesen kinézni. Tedd félre ezt az elvárást. Egyszerűen érezz rá az arany középútra, tanuld a lehető legegészségesebb utat járni" - tanácsolja az edző.

Hiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--Miley Cyrus brutális kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190805-miley-cyrus-kockahasat-villantott.htmlMiley Cyrus Instagramján leginkább polgárpukkasztó képeket lehet találni, ezúttal azonban némi szépen megformált kockahas is keveredett a sokkoló képi világba. Ez Zsír!--Ezeket az ételeket soha ne válaszd reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-etelek-amiket-ne-valassz-reggelire.htmlSokan még mindig nincsenek tisztában a jól megválasztott reggeli fontosságával, és a tartalmas, jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag fogások helyett csupán üres kalórákat visznek be a szervezetükbe. Megmutatjuk, melyek ezek a tipikus rossz reggelik, amelyeket érdemes messzire elkerülni. Ez Zsír!OrigoEgy nagy csalódás után fogyott 60 kilót a fiatal lány: így kezdte újra tiszta lappal az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kristen-mclaughlin-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlEgy ötéves kapcsolatot zárt le Kristen McLaughlin, miután a barátja megcsalta. Ezután viszont tiszta lappal újrakezdett mindent, és hamar meg is szabadult 60 kilótól, nagyjából a testsúlya felétől. Ismerd meg Kristen történetét! Ez Zsír!Origo10 perces napindító torna, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-napindito-torna-edzes-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlNyáron, amikor korán világos van, sokkal szívesebben kel az ember kicsit előbb, hogy kiélvezze a hűvös reggelt. Kiváló időszak ez arra is, hogy megpróbáljunk egy kis reggeli testmozgást beiktatni a napirendünkbe. Ehhez mutatunk most egy kiváló alternatívát! Ez Zsír!OrigoAz egész családját fogyásra buzdította az életmódváltó lány: 224 kilót adtak le összesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-sarah-bentley-az-egesz-csaladjat-fogyasra-buzditotta-224-kilot-adott-le.htmlSarah és Dave korábbi életmódja igazi elrettentő példa lehet mindenki számára. Ám amikor már ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rádöbbent, ez így nem mehet tovább: megváltoztatta étkezési szokásait és mozogni is elkezdett. Az eredmény persze nem maradt el. Saját életével együtt azóta a férjéét is megváltoztatta, sőt a szintén elhízott szüleik is csatlakoztak életmódváltásukhoz. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.