Caramel felesége, Szilvi nemrég árulta el, hogy nyitottak egy újabb baba érkezésére, ám az énekes életében nem ez látszik az egyetlen változásnak.

A nyári időszak zsúfolt ás fárasztó volt Caramel számára, aki hiába imád koncertezni, a fellépések miatt ritkán jutott ideje a pihenésre. A kevés fennmaradt szabadidejében gyakran lustálkodott, de eldöntötte, hogy leszámol ezzel az életmóddal.

Ebben is, mint mindenben, kettős személyiség vagyok. Előfordul, hogy csak arra vágyom, tényleg semmi ne történjen, és csak lógathassuk a lábunkat a vízparton. Ennek az ellenkezője is megesik, hogy szeretnék kirándulni, menni valahova. A feleségem pörgős, mászkálósabb típus. Én viszont kényelmesebb alkat vagyok – mesélte Caramel az RTL Klubon látható Kalandozó című műsorban.

Molnár Ferenc Caramel komoly döntésre szánta el magátFotó: Polyák Attila - Origo

Az énekes a sok koncert miatt megint gyakoribb látogatója az edzőteremnek, hogy javítson az állóképességén, hiszen nem akar két dal között kifulladni.

Feleségével sok mindenben különböznek, de ez még szorosabbra fonja a kapcsolatukat.

Mindig egymást inspiráljuk, de ugyanahhoz, egyszerre, általában nincs kedvünk. Nincs ezzel gond, szeretjük, hogy mindig hatással vagyunk egymásra – mondta az énekes.