Ezek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegen

velencei filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide!
  • A modell, Jasmine Sanders meglepett minket ezzel a ruhával, ennél azért nőiesebb darabokat szokott választani. Ezt a koktélruhát maximum egy 16 éves születésnapi bulijára tudjuk elképzelni.
Jasmine Sanders Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • A szintén modell, Isabeli Fontana ruhája az óarany színén kívül más kifejezetten elegáns, vagy éppen stílusos megoldást nem tudott felmutatni.
Isabeli Fontana Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Újabb világhírű modell, aki meglepetést okozott. Candice Swanepoel inges megoldását nem igazán értettük, habár tény, hogy jó volt a kontraszt a kiegészítőkkel, de ez azért nem a velencei filmesztivál vörös szőnyegére való outfit.
Candice Swanepoel Forrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Giulia De Lellis televíziós színésznő ruhája olyannyira mellhangsúlyos volt, hogy máshova nem is lehetett nézni.
Giulia De Lellis Forrás: WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • A kevésbé ismert modell, Madalina Doroftei óriási pink muffinnak öltözött. Túl sok volt ez a tüllből.
Madalina Doroftei Forrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Szeretjük a vintage stílusú ruhákat, de az olasz színésznő, Giulia Elettra Gorietti választása egyáltalán nem hozta a színvonalat.
Giulia Elettra Gorietti Forrás: WireImage,/2019 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro
  • Kristen Stewartnak fantasztikusan állt ez a pinkes árnyalat az ezüsttel kiegészülve, de a szoknya szabása egyáltalán nem passzolt a stílusához.
Kristen Stewart Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • A divatblogger, Chiara Ferragni ruhája az egyik kedvencünk volt a velencei filmfesztiválon, de ebből a listából sem maradhatott ki, egy óvatlan pillanatban ugyanis óriásit sikerült villantania.
Chiara Ferragni Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • A másik villantás az egyébként sem erkölcsös életéről ismert Farrah Abrahamhoz fűződik. Az elrontott ajakfeltöltéséről és pornózásairól is ismert celebritás annyira szeretett volna minél többet megmutatni a comjából, hogy merészen elhúzott ruhája bepillantást engedett intim tásttájékába is.
Farrah Abraham Forrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
A velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzighttp://www.life.hu/trend/20190909-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegenek-legtundoklobb-csillagai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoÍgy változott az ideális testkép az elmúlt 100 évben – az első világháborútól Kardashianékighttp://www.life.hu/trend/20190827-ennyit-valtozott-az-idealis-testkep-az-elmult-100-evben.htmlAhogy a divat, az ideálisnak vélt női testalkat is gyakran változott az elmúlt évtizedekben, és az sem volt ritka, hogy teljesen egészségtelen elvárásokat támasztottak a nők felé. Kíváncsiak leszünk, hogy a 2020-as években milyen ideál lesz a nyerő, de reméljük, az egészséges testképet fogja támogatni. TrendOrigoA velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzighttp://www.life.hu/trend/20190909-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegenek-legtundoklobb-csillagai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.