Hétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide!

  • A modell, Jasmine Sanders meglepett minket ezzel a ruhával, ennél azért nőiesebb darabokat szokott választani. Ezt a koktélruhát maximum egy 16 éves születésnapi bulijára tudjuk elképzelni.
Jasmine SandersForrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • A szintén modell, Isabeli Fontana ruhája az óarany színén kívül más kifejezetten elegáns, vagy éppen stílusos megoldást nem tudott felmutatni. 
Isabeli FontanaForrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Újabb világhírű modell, aki meglepetést okozott. Candice Swanepoel inges megoldását nem igazán értettük, habár tény, hogy jó volt a kontraszt a kiegészítőkkel, de ez azért nem a velencei filmesztivál vörös szőnyegére való outfit.
Candice SwanepoelForrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Giulia De Lellis televíziós színésznő ruhája olyannyira mellhangsúlyos volt, hogy máshova nem is lehetett nézni.
Giulia De LellisForrás: WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • A kevésbé ismert modell, Madalina Doroftei óriási pink muffinnak öltözött. Túl sok volt ez a tüllből. 
Madalina DorofteiForrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Szeretjük a vintage stílusú ruhákat, de az olasz színésznő, Giulia Elettra Gorietti választása egyáltalán nem hozta a színvonalat. 
Giulia Elettra GoriettiForrás: WireImage,/2019 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro
  • Kristen Stewartnak fantasztikusan állt ez a pinkes árnyalat az ezüsttel kiegészülve, de a szoknya szabása egyáltalán nem passzolt a stílusához.
Kristen StewartForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • A divatblogger, Chiara Ferragni ruhája az egyik kedvencünk volt a velencei filmfesztiválon, de ebből a listából sem maradhatott ki, egy óvatlan pillanatban ugyanis óriásit sikerült villantania.
Chiara FerragniForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • A másik villantás az egyébként sem erkölcsös életéről ismert Farrah Abrahamhoz fűződik. Az elrontott ajakfeltöltéséről és pornózásairól is ismert celebritás annyira szeretett volna minél többet megmutatni a comjából, hogy merészen elhúzott ruhája bepillantást engedett intim tásttájékába is. 
Farrah AbrahamForrás: Venturelli Daniele/WireImage,/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli