Gyermekjóléti szolgálat munkatársának jelenlétében találkozhat Junior exe és kisfiuk

Forrás: Instagram/l.l.junior -
LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a Bors úgy tudja, LL Junior exe, Csilla csupán videón láthatta fiát, Lacikát, addig a Blikk arról ír, hogy bár a pár nagyobbik gyermeke, Lacika a tragédia óta az édesapjánál van, rendszeresen találkozik az édesanyjával is. Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba azt szeretnék, ha a nyomozás lezárásáig ez így is maradna.

Kisfiuk, Dávidka halála után megromlott a volt pár kapcsolata, most úgy tűnik, közelítenek egymáshoz.

"Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet. Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban" - mondta el a Blikknek a zenész menedzsere, Száva Rita.

Forrás: Instagram/l.l.junior

"Teljesen érthető ügyfelem álláspontja, majd a büntetőeljárás dönti el, hogyan tovább. A mai napon beadtuk az ideiglenes elhelyezésre vonatkozó kérvényt, hogy amíg ki nem derül, az édesanyának milyen szerepe volt a balesetben, addig Lacika az édesapjával maradjon" - nyilatkozta a lapnak Mester Csaba. Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a szülők azt szeretnék, ha Lacikának a lehető legjobb lenne: megemlítette, most tanul biciklizni, a szülők pedig együtt örülhettek a kisfiú első megtett métereinek, hiszen Junior képeket és videókat is küldött a nagy pillanatokról Csillának.

"Junior engedi, hogy Lacika találkozzon az édesanyjával, ám szeretné, ha ezt a gyermekjóléti szolgálat munkatársának jelenlétében tenné. A kisfiúnak még mindig nehéz feldolgoznia, hogy a testvére elment, gyakran kérdezi, mikor jön haza a kórházból" - tette hozzá Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.

Nem láthatja kisfiát Junior exe, Csilla: csak videót kapott rólahttp://www.life.hu/csalad/20190910-nem-lathatja-kisfiat-junior-exe-csilla-csak-videot-kapott-rola.htmlPénteken temették el L.L. Junior kisfiát, Dávidkát. Bár többen botránytól tartottak, ugyanis a zenész és exe között elmérgesedett a viszony, a haragban lévő szülők látszólag megbékéltek egymással és egymást támogatták a gyászban. Most azonban úgy tudni, a volt pár nagyobbik gyermeke Lacika Juniornál van, édesanyja csupán videón láthatta. Család--Détár Enikő baráti kapcsolatot ápol gyerekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190908-detar-eniko-szineszno-barati-kapcsolatot-apol-gyerekeivel.htmlDétár Enikő a saját bevallása szerint sosem volt kemény kezű édesanya: büszke arra, hogy baráti kapcsolatot ápol gyermekeivel, a harmincéves Eszterrel és a tizennyolc éves Zsigmonddal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMegható mondatokkal ünnepli 4. házassági évfordulójukat Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190809-meghato-mondatokkal-unnepli-4-hazassagi-evfordulojukat-szinetar-dora-makranczi-zalan.htmlAugusztus 8-án volt négy éve, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznő meghitt sorokat tett közzé az Instagramján. CsaládOrigoKözös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20190805-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-emmaval-jakupcsek-gabriella-musorvezeto.htmlSzinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. Család--Megható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigoMég mindig reménykednek Maddie McCann szülei, hogy a lányuk előkerülhttp://www.life.hu/csalad/20190529-meg-mindig-remenykdnek-maddie-mccann-szulei-hogy-lanyuk-elokerul.htmlSzinte nincs olyan hónap, hogy ne jelenne meg valami újdonság Maddie McCann eltűnésével kapcsolatban. A legtöbb azonban nem bizonyul igaznak, de a közvéleményt még mindig lázban tartja a tragédia. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.