Nem láthatja kisfiát Junior exe, Csilla: csak videót kapott róla

Fotó: Polyák Attila - Origo -
LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken temették el L.L. Junior kisfiát, Dávidkát. Bár többen botránytól tartottak, ugyanis a zenész és exe között elmérgesedett a viszony,  a haragban lévő szülők látszólag megbékéltek egymással és egymást támogatták a gyászban. Most azonban úgy tudni, a volt pár nagyobbik gyermeke Lacika Juniornál van, édesanyja csupán videón láthatta. 

A Bors információi szerint Csilla akarata ellenére az idősebb fiúcska még mindig az édesapjánál van, de a szülők már beszélnek, és az édesanya ügyvédje szerint lassan, de biztosan közelítenek.

"A felek között elkezdődött egy konstruktív párbeszéd. Már tettek kölcsönös gesztusokat egymás irányába, ügyfelem például eltávolította közösségi oldaláról az ominózus posztot, amiben volt párja apaságáról ír. Junior pedig engedte, hogy anya és fia egy mondat erejéig telefonon beszéljenek" - mondta el dr. Horváth Gábor büntető szakjogász.

A napilap úgy tudja, a telefonon váltott egyetlen mondat mellett a rapper egy videót is küldött Csillának Lacikáról, akit épp biciklizni tanított.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Király Viktor pozitív családmintának tartja Majkáékat: "Fiatalosak, jókedvűek"http://www.life.hu/csalad/20190908-kiraly-viktor-pozitiv-csaladmintanak-tartja-majkaekat-fiatalosak-jokedvuek.htmlKirály Viktor idén nyáron Rómában kérte meg kedvese, Virág Anita kezét. Az énekes elmondta, nagyon szeretnének családot, de várnak még egy kicsit. CsaládOrigoMegható mondatokkal ünnepli 4. házassági évfordulójukat Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190809-meghato-mondatokkal-unnepli-4-hazassagi-evfordulojukat-szinetar-dora-makranczi-zalan.htmlAugusztus 8-án volt négy éve, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznő meghitt sorokat tett közzé az Instagramján. CsaládOrigoKisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"http://www.life.hu/csalad/20190808-kisfia-szuleteserol-meselt-curtis.htmlCurtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. CsaládOrigoFriss fotón a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190728-friss-foton-a-varandos-toth-gabi-enekesno.htmlEgyre jobban kerekedik a várandós Tóth Gabi pocakja.CsaládOrigoMegható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigoRitka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/csalad/20190722-ritka-pillanat-kozos-foton-fiaival-sebestyen-balazs.htmlRitkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.