Pénteken temették el L.L. Junior kisfiát, Dávidkát. Bár többen botránytól tartottak, ugyanis a zenész és exe között elmérgesedett a viszony,  a haragban lévő szülők látszólag megbékéltek egymással és egymást támogatták a gyászban. Most azonban úgy tudni, a volt pár nagyobbik gyermeke Lacika Juniornál van, édesanyja csupán videón láthatta. 

A Bors információi szerint Csilla akarata ellenére az idősebb fiúcska még mindig az édesapjánál van, de a szülők már beszélnek, és az édesanya ügyvédje szerint lassan, de biztosan közelítenek.

"A felek között elkezdődött egy konstruktív párbeszéd. Már tettek kölcsönös gesztusokat egymás irányába, ügyfelem például eltávolította közösségi oldaláról az ominózus posztot, amiben volt párja apaságáról ír. Junior pedig engedte, hogy anya és fia egy mondat erejéig telefonon beszéljenek" - mondta el dr. Horváth Gábor büntető szakjogász.

A napilap úgy tudja, a telefonon váltott egyetlen mondat mellett a rapper egy videót is küldött Csillának Lacikáról, akit épp biciklizni tanított.

Fotó: Polyák Attila - Origo