A torontói filmfesztivál is befejeződött, de a divathetek és a különböző gálák, díjkiosztók sora nem ért véget. Ennek köszönhetően a héten is izgalmas ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen: mutatjuk a legemlékezetesebbek!

  • A hét legszexibbje egyértelműen a 49 éves Naomi Campbell volt. Fekete, áttetsző Mugler ruhája, amit a Fashion For Relief gálára választott, igencsak sokat sejtetett.  
Naomi CampbellForrás: Getty Images
  • Nagy kedvencünk volt a héten Chiara Ferragni Costum Etro ruhája. Végre egy olyan szoknyával vagy uszájjal kombinált nadrágos összeállítás, ami igazán jól működik, ráadásul a színek is fantasztikusak voltak. A világ első divatbloggereként indult Chiara dokumentumfilmjének milánói premierén viselte ezt a meseszép darabot.
Chiara FerragniForrás: Getty Images
  • Szintén nagyon szerettük Nicole Scherzinger Creative Arts Emmy díjátadóra választott Pamella Roland ruháját. A hímzett felső és a finom tüll al kiváló összhangban volt.
Nicole ScherzingerForrás: Getty Images
  • Az Annual Diamond Ball gálára Rihanna tavaly is meglehetősen látványos, egy óriási masnival kombinált ruhát viselt. Az idei Givenchy Couture ruhát ennél azért jobban szerettük, habár ez a plasztikus szoknya kétségtelenül megosztó darabnak számít.
RihannaForrás: Getty Images
  • A hét meglepetése Christina Aguilera volt, aki a lehető legelőnytelenebbül öltözött fel JW Anderson londoni divatbemutatójára. Lehet, hogy kissé ki is kerekedett, de az öltözéke alaposan rátesz még néhány kilót, nem beszélve arról, mennyire hiányzik nekünk az a bájos arc, aki másfél évvel ezelőtt smink nélkül pózolt a Paper magazin címlapján. 
Christina AguileraForrás: Getty Images