Szilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt út

Forrás: sylviszilagyi/Instagram -
anyaság fiatal Szilágyi Szilvia szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi gyakran és előszeretettel válaszol rajongói kérdéseire, egyetlen egyre azonban eddig még nem reagált, pedig sokan felteszik neki: Megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka? Most elárulta.

Szilágyi Szilvi Instagram-oldalán olyan kérdésre adott most választ, melyet gyakran feltesznek neki, de eddig soha nem felelt rá. A követői közül többen is érdeklődtek már afelől, megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka. Szilvi most elárulta.

Szilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt út Forrás: sylviszilagyi/Instagram

úgy érzem, az anyaság a nekem szentelt út és boldoggá tesz, végtelenül boldoggá!

Gyermekélet milliókban mérve - Fogjunk össze Zente gyógyulásáért!http://www.life.hu/csalad/20190922-gyermekelet-milliokban-merve-fogjunk-ossze-zente-gyogyulasaert.htmlPár nap leforgása alatt rengeteg magánember, vállalkozás és oldal karolta fel Zente történetét. Családja ugyanis a nyilvánossághoz fordult, hogy fiuk életét megmenthessék. A másfél éves magyar kisfiú egy igen ritka betegségben szenved, és csak egy mérhetetlenül drága kezeléssel lenne esélye az életre. CsaládOrigoNégy lábbal és három karral született a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20190923-indiaban-negy-labbal-es-harom-karral-szuletett-a-kislany.htmlAz indiai Rajasthanban született ikerpár fiú tagja tökéletesen egészséges, míg a lány plusz végtagokkal jött a világra. Ennek oka vélhetően egy harmadik ikerben keresendő, aki a fejlődés kezdeti szakaszában „olvadhatott" össze a kislánnyal, írta meg a Mirror. CsaládCsobot Adél megmutatta, mitől van oda: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190923-csobot-adel-megmutatta-mitol-van-oda-foto.htmlCsobot Adél és Istenes Bence két kisfiú szüeliként élik mindennapjaikat Németországban. A büszke anyuka három szerelméről mutatott édes fotót.Család--Új családtagok érkeztek Kim Kardashianékhoz: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190922-uj-csaladtagok-erkeztek-kim-kardashianekhozfoto.htmlKim Kardashian családja két cuki kutyussal bővült. Család--Porcelán fegyverekkel érzékelteti a francia művésznő a nőiesség félreértettségéthttp://www.life.hu/csalad/20190920-porcelan-fegyverekkel-erzekelteti-a-francia-muvesz-a-noiesseg-felreertettseget.htmlHelena Hauss, a Párizsban élő 29 éves francia művész eddig „csupán" igen részletes golyóstoll rajzairól volt ismert, de nem rég új alkotói vizekre evezett. A törékeny, ám komoly témát feldolgozó szobor sorozata meg fok hökkenteni. CsaládOrigoBántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalthttp://www.life.hu/csalad/20190922-bantalmaztak-a-szulei-kiugrott-a-9-emeletrol-a-kisfiu-azonnal-meghalt.htmlFolyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.