Szilágyi Szilvi gyakran és előszeretettel válaszol rajongói kérdéseire, egyetlen egyre azonban eddig még nem reagált, pedig sokan felteszik neki: Megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka? Most elárulta.

Szilágyi Szilvi Instagram-oldalán olyan kérdésre adott most választ, melyet gyakran feltesznek neki, de eddig soha nem felelt rá. A követői közül többen is érdeklődtek már afelől, megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka. Szilvi most elárulta.

Szilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt útForrás: sylviszilagyi/Instagram

"Szinte mindennap kapok kérdéseket itt Instagramon Tőletek. Sokan kérdezitek, eddig nem válaszoltam rá... »Megbántam-e, hogy fiatalon lettem anyuka...?« 19 évesen szültem Szofit, ennyi idősen hozott világra engem is anyukám, a nagymamám pedig még fiatalabb korában szülte anyukámat. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni és soha semmiért nem cserélném ezt el. Mindenkit más tesz boldoggá, és aki engem ismer, az tudja, hogy a legbénább partyarc vagyok. Sose szerettem bulizni, amolyan magamnak való, otthonülős típus vagyok. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy úgy érzem, az anyaság a nekem szentelt út és boldoggá tesz, végtelenül boldoggá! Isten nem szeretne mást, csak azt, hogy boldogok legyünk! Ez ilyen egyszerű!" - írta Szilvi.