Meseszép lesz Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának gyerekszobája - Fotó!

Tóth Gabi gyerekszoba Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Krausz Gábor izgatottan várják első kisbabájukat. A leendő szülők már a gyerekszoba kialakításán dolgoznak. 

Tóth Gabi, aki karácsonyra várja első gyermekét, már javában alakítgatja a gyerekszobát. Instagram-oldalán bepillantást engedett a jelenlegi állapotokba, és már most látszik, hogy meseszép szoba készül. A fali dekorációt egy tetoválóművész, Hajdú Kata kézzel festette fel, a pipacsok és levelek rendkívül bájosak lettek.

Kisbabát vár Channing Tatum exfelesége: Jenna Dewan állapotoshttp://www.life.hu/csalad/20190925-kisbabat-var-channing-tatum-exfelesege-jenna-dewan-allapotos.htmlMásfél évvel ezelőtt jelentette be Jenna Dewan és Channing Tatum, hogy elválnak útjaik. A fél világot lesújtotta a hír, ugyanis Hollywoodban igazi álompárnak számítottak.CsaládOrigoA nap cukisága: így puszilja Kiss Ramónát kisfia - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190924-a-nap-cukisaga-igy-puszilja-kiss-ramonat-kisfia-foto.htmlKiss Ramóna édes videót osztott meg kisfiáról.CsaládOrigoCurtis az apaságról beszélt: "Ez egy csoda."http://www.life.hu/csalad/20190924-curtis-az-apasagrol-beszelt-ez-egy-csoda.htmlCurtis Ábel Anita műsorában az apaságról vallott.CsaládOrigoSzilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt úthttp://www.life.hu/csalad/20190923-szilagyi-szilvi-szerint-az-anyasag-a-neki-szentelt-ut.htmlSzilágyi Szilvi gyakran és előszeretettel válaszol rajongói kérdéseire, egyetlen egyre azonban eddig még nem reagált, pedig sokan felteszik neki: Megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka? Most elárulta.CsaládOrigoPorcelán fegyverekkel érzékelteti a francia művésznő a nőiesség félreértettségéthttp://www.life.hu/csalad/20190920-porcelan-fegyverekkel-erzekelteti-a-francia-muvesz-a-noiesseg-felreertettseget.htmlHelena Hauss, a Párizsban élő 29 éves francia művész eddig „csupán" igen részletes golyóstoll rajzairól volt ismert, de nem rég új alkotói vizekre evezett. A törékeny, ám komoly témát feldolgozó szobor sorozata meg fok hökkenteni. CsaládOrigoSzabó Zsófi boldog: kisfia, Mendel először aludta át az éjszakát - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190921-szabo-zsofi-boldog-kisfia-mendel-eloszor-aludta-at-az-ejszakat-foto.htmlSzabó Zsófi boldogan tudatta követőivel: kisfia, Mendel életében először aludta át az éjszakát.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.