Heti trendjelentés: borzalmasan nézett ki a divatguru, Anna Dello Russo

trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen nincs megállás, a divathetek is tartanak még, ezúttal Párizsban zajlanak a legfontosabb események, és persze a filmpremierek sem maradtak el a héten. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat a vörös szőnyegről!
  • Legnagyobb kedvencünk a héten Angelina Jolie volt, aki a Demóna második részének premier vetítésein látható mostanság. Két káprázatos ruhát is viselt a héten: Japánban egy káprázatos Ralph & Russo darabban Los Angelesben pedig egy fekete Atelier Versace estélyiben jelent meg. Annyira más stílus volt a kettő, de tökéletes választás volt mindegyik.
Angelina Jolie Forrás: Getty Images
  • Ha már a kedvenceknél tartunk, imádtuk Olivia Palermo egy jótékonységi eseményen viselt dögös szettjét. A bőrhatású darabok most újra divatba jöttek, a színésznő ráadásul egy elegáns csipkefehérneművel kombinálta a vagány ruhát, így igazán izgalmas volt az összhang.
Olivia Palermo Forrás: Northfoto
  • Ha már a bőrhatású ruháknál tartunk, nem tudunk elmenni Cardi B Párizsban viselt, szabásában és színében is erőteljes választásnak számító Nicolas Jebran által tervezett kreációja mellett. Ezzel a dekoltázzsal különösen merész outfit lett a végeredmény.
Cardi B Forrás: Northfoto
  • A hazánkban forgatott The King című filmet először a velencei filmfesztiválon mutatták be. A rendkívül tehetséges és ízlésében sem mindennapi Timothée Chalamet ruháját már ott is szerettük, és a mostani, Londonban viselt szettjét is imádjuk: ez a Louis Vuitton pulóver nagyon menő választás volt. Ezúttal ráadásul a filmbéli partnerének és barátnőjének, Lily-Rose Deppnek a ruháját is szívünkbe zártuk, természetesen egy Chanel kreációról van szó.
Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp Forrás: Getty Images
  • A hét sokkja Anna Dello Russo volt, akiről azt érdemes tudni, hogy Anna Wintour mellett a divatvilág másik megmondóembere. Állítólag külön, 15 fokra hűtött lakása van a ruhái számára, hogy azok a legjobb körülményeket kapják. A különc stílusáról ismert olasz származású újságíró, aki a japán Vogue főszerkesztője, ezen a héten is bevállalós darabokban mutatta meg magát a párizsi fashion week divatshow-in.
Anna Dello Russo Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.