Tedd szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát szeretetdobozzal

Forrás: Shutterstock -
karácsony adomány szeretetdoboz Magyar Református Szeretetszolgálat ajándék gyerekek rászoruló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén először személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak. Az adománygyűjtés december 6-ig tart – adta hírül az MTI

A szervezet közleménye szerint az elmúlt években ismertté vált Szeretetdoboz tartós élelmiszergyűjtés, valamint a Nyilas Misi Pakk címet viselő, cipős dobozokba csomagolt játék- és édességgyűjtés mellett egy sokkal személyesebb ötlet is útjára indult.

500 rászoruló gyermek konkrét karácsonyi kívánsága válthat valóra.

Az alapítvány létrehozott egy online felületet, ahol az adományozók maguk választhatják ki, hogy melyik kívánságot szeretnék teljesíteni. Sakk-készlet, focilabda, pulóver és parfüm is megtalálható a listában. A kívánságlista segítségével pedig az adományozó is biztos lehet abban, hogy valóban azzal tud segíteni, amire a választott gyermek a leginkább vágyik.

500 rászoruló gyermek konkrét karácsonyi kívánsága válthat valóra. Forrás: Shutterstock

Az ajándékokat a Magyar Református Szeretetszolgálat budapesti és debreceni irodájába lehet eljuttatni személyesen vagy postai úton. Ezt követően az MRSZ munkatársai az adományokat a szülőknek adják át, hogy az ajándékozás családi körben okozzon örömet.

A kívánságlista mellett megtalálható az oldalon minden ajándék értéke is, így ha valaki nem tudja megvásárolni a kívánt játékot, árának felajánlásával is csatlakozhat a programhoz.

A Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai az összegyűlt összegből megvásárolják a hiányzó kívánságokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.