Tóth Vera elárulta: bármikor érkezhet hozzájuk is a kisbaba - Videó

Forrás: Tóth Vera - Instagram -
családalapítás videó Pauli Zoltán Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera élete nem is lehetne boldogabb. Szerelmével Pauli Zoltán gasztro szakemberrel boldog párkapcsolatban élnek és közös karrier építésébe is belevágtak. Úgy érzik, szerelmük rendíthetetlen, így bármikor jöhet hozzájuk is a baba, nem állnak útjába.

Tóth Gabi hamarosan szülni fog, már a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében sem tudott részt venni, szerepét és mentoráltját testvére, Tóth Vera vette át.

Mióta kiderült, hogy a család egy kisbabával bővül, Vera és szerelme is beszélgettek a baba kérdésről. Úgy határoztak, hogy bármikor jöhet hozzájuk is csöppség, nem állnak útjába.

"Nálunk ez egy nyitott történet. Jöhet a baba bármikor. Nem akadályozzuk meg egyáltalán, sőt nagyon várjuk, hogy mikor jön. Csak valószínűleg az égiek velünk vannak, és ők tudják, hogy nagyon sok dolgunk van még. A karrierünk gyümölcsöző része most indul be igazán. Nem biztos, hogy emiatt itt az ideje a mi kapcsolatunkban ennek. Egy év még kell szerintem, de tényleg jöhet bármikor, mi szeretettel várjuk" - mesélte el Tóth Vera a Fem3Café műsorában családalapítással kapcsolatos gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.