Tóth Vera élete nem is lehetne boldogabb. Szerelmével Pauli Zoltán gasztro szakemberrel boldog párkapcsolatban élnek és közös karrier építésébe is belevágtak. Úgy érzik, szerelmük rendíthetetlen, így bármikor jöhet hozzájuk is a baba, nem állnak útjába.

Tóth Gabi hamarosan szülni fog, már a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében sem tudott részt venni, szerepét és mentoráltját testvére, Tóth Vera vette át.

Mióta kiderült, hogy a család egy kisbabával bővül, Vera és szerelme is beszélgettek a baba kérdésről. Úgy határoztak, hogy bármikor jöhet hozzájuk is csöppség, nem állnak útjába.

"Nálunk ez egy nyitott történet. Jöhet a baba bármikor. Nem akadályozzuk meg egyáltalán, sőt nagyon várjuk, hogy mikor jön. Csak valószínűleg az égiek velünk vannak, és ők tudják, hogy nagyon sok dolgunk van még. A karrierünk gyümölcsöző része most indul be igazán. Nem biztos, hogy emiatt itt az ideje a mi kapcsolatunkban ennek. Egy év még kell szerintem, de tényleg jöhet bármikor, mi szeretettel várjuk" - mesélte el Tóth Vera a Fem3Café műsorában családalapítással kapcsolatos gondolatait.