Leesett Jellinek Tina álla, amikor megtudta, hogy mit művelt a lánya

Forrás: Spotlight Media -
Jellinek Tina Tina család ajánló Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapjára ütött Vivike, aki szintén igazi mókamester, így minden alkalmat megragad arra, hogy megviccelje a családtagokat. Legutóbb Bangó Margit is áldozatául esett a kislány tréfájának.

Nem esett messze az alma a fájától, hiszen Vivike le se tagadhatná, hogy édesapjára ütött. Az énekes kislánya – édesapjához hasonlóan – minden csínytevésre kapható. Sőt, legutóbb már magánakcióba is lendült, amikor sikerült édesanyja telefonját megkaparintania. Vivike azzal hívta fel Bangó Margitot, hogy főzzön neki csirke pörköltet, mert náluk csak szendvics a menü, amihez nem sok kedve van. A nóták koronázatlan királynője kis híján azonnal nekiállt a csirkepörköltnek, ami Vivike kedvence.

„Mama, képzeld el Anyu nem főzött. Csak szendvics van itthon én meg már úgy ennék egy kis csirkepörköltet"

– mondta a Drága családom mai epizódjában a kislány, akinek nagymamája azonnal a megoldást kereste.

Emilio és Tina lánya, Vivike igazi rosszcsont. Forrás: Spotlight Media

„Húslevesem még pont volt otthon, azt is nagyon szereti Vivi, de azonnal nekiálltam volna frissen összerakni egy csirkepörköltet, ha azt kíván"

– mondta Bangó Margit, aki bármit megtenne a családjáért. Vivike turpisságát azonban hamar lefülelte az édesanyja, Tina.

„A lányom akkora telefonbetyár, mint az apja és én. Egy pillanat alatt elcsente a telefonomat és körbetelefonálta a rokonságot. Ahogy hallom, panaszkodott és kérte, hogy azonnal pörköltet főzzenek neki. Persze aztán mindenkit megnyugtattam, hogy ne fogjanak semmilyen főzéshez, Vivike csak megtréfálta őket egy kicsit. Nem győzök főzni, nálunk az a veszély sosem fenyeget, hogy bárki is éhes marad" – tette hozzá Tina a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható epizód kapcsán.

Vivike sokszor tréfálja meg a családot. Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.