A vártnál korábban érkezhet Tóth Gabi kisbabája

Tóth Gabi szülés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő karácsonyi babát várt, de az orvosa szerint körülbelül két hét múlva megszülethet a kicsi. Tóth Gabi ezért is döntött úgy, hogy az utolsó heteket pihenésel tölti, a Sztárban sztár leszek! zsűriszékében pedig nővére Tóth Vera váltotta. 

"Nincs semmi baj, minden rendben van, csak Gabi nagyjából két hét múlva szülni fog, és már nem bírja ilyen nagy hassal a háromórás élő műsorokat meg a különböző felkészüléseket, hiszen be kell járniuk a próbákra a mestereknek is. Elfáradt, így az orvosai javaslatára ezt az utolsó két hetet pihenéssel tölti" – magyarázta Tilla a műsorban.

Forrás: Tóth Gabi / Instagram

A Blikk úgy tudja, Gabi a karácsonyi onyi ünnepek tájékára volt kiírva, ám az orvosa jelezte neki, ha nem is két hét múlva, de a szülés korábban is megindulhat.

"Többször viccelődött a színfalak mögött, hogy decemberben már babázni fog, sőt talán kicsit tartott is attól, hogy az időjárás-változások és a műsor izgalmai miatt esetleg megindul a szülés, így a stúdióból kell a kórházba rohannia. Ezért is döntött úgy, hogy inkább kiszáll" – árulta el egy bennfentes a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.