Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó készen állnak a harmadik gyermekre

gyermekvállalás Bárdosi Sándor Bárdosi Ildikó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Ildikó tíz éve alkotnak egy párt, és két csodás kisgyermeket nevelnek.

Sankó öt, Maja pedig két és fél éves, és bár nagyon boldogok négyesben, a későbbiekben szeretnének még egy kistestvért. Bárdosi Sanyi és Ildikó a csalad.hu-nak meséltek a mindennapokról, gyermeknevelésről, egymásról, és jövőbeli terveikről.

"Sanyi azt mondta, ha a kicsihez már nem kell fölkelni, jöhet a harmadik baba"

– árulta el nevetve Ildikó, aki azt is elmesélte, hogy inzulinrezisztenciája miatt több orvos is azt mondta neki, nem lehet saját gyermeke, aztán megtörtént a csoda.

"Inzulinrezisztenciára utaló tüneteim voltak, ez a cukorbetegség előszobája. 22 évesen kezdtem el ezzel orvoshoz járni.

Az egyik meg akart műteni, a másik gyógyszereket adott, a harmadik azt mondta, felejtsem el, hogy nekem valaha gyerekem lesz. De igazi megoldást egyik sem adott."

Később Ildikó rátalált egy nőgyógyászra, aki azt mondta neki, ne higgye el, hogy beteg, és gyógyszerek helyett életmódváltást tanácsolt neki.

"Első körben az étkezésemen változtattam. Ekkor november lehetett, teljesen elhagytam a cukrot, a lisztet, a sport viszont maradt az életem része.

Teltek a hónapok. Május 29-én az ötgyermekes barátnőmnél, Nóránál voltam. Gyakran mentem át hozzá, ő mindig jó hatással volt rám. Panaszkodtam az egyik barátnőmnek, hogy fel vagyok puffadva, meg olyan furán érzem magam. Azt mondta, csináljak már egy tesztet... És pozitív lett. Álltam ott – nézd, most is ráz a hideg –, mondom, Jézusom, ez nem lehet igaz..."

-emlékezett vissza Bárdosi felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.