Damu Roland kislányát, Maját egykori sógornője neveli születése óta. Katalin elmondta, a színész nem csak hogy nem látogatja a gyerket, gyerektartást se fizet. 

Két éve nem látta kislányát Damu Roland, mesélte el Maja gyámja, Katalin. 

"Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, jöhetne, de nem teszi két éve. Eddig ideiglenes gyámja voltam Majának, de a szüleit alkalmatlannak találták a nevelésére, így családba adták, a teljes jogú gyámja lettem. Edina, a testvérem, amikor van pénze, vesz néhány dolgot a kislánynak, de az apa a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti" - nyilatozta a Blikknek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Rolandot sem a bíróság, sem a gyámhatóság nem találta, a tárgyalásokra sem jött el. Jelenleg bírósági végrehajtó próbálja érvényesíteni a gyerektartásról szóló ítéletet, de kétlem, hogy önszántából fizetne, mert legalább néhány ezer forintot küldhetett volna, amikor pincérként dolgozott, de akkor sem tette. Maja már nem emlékszik az apukájára, nem látogatja, ha lehet, fényképen se lássa" - szögezte le Katalin.

A kislányra a nagymama is sokat vigyáz: "Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, előfordul, hogy inkább a gyógyszereimet nem váltom ki, de Maja különóráit befizetjük. Megvan mindene, ám színházba, állatkertbe nem tudom elvinni a két unokámat" - mondta el az idős asszony.