Nem látogatja kislányát Damu Roland

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland kislányát, Maját egykori sógornője neveli születése óta. Katalin elmondta, a színész nem csak hogy nem látogatja a gyerket, gyerektartást se fizet. 

Két éve nem látta kislányát Damu Roland, mesélte el Maja gyámja, Katalin.

"Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, jöhetne, de nem teszi két éve. Eddig ideiglenes gyámja voltam Majának, de a szüleit alkalmatlannak találták a nevelésére, így családba adták, a teljes jogú gyámja lettem. Edina, a testvérem, amikor van pénze, vesz néhány dolgot a kislánynak, de az apa a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti" - nyilatozta a Blikknek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Rolandot sem a bíróság, sem a gyámhatóság nem találta, a tárgyalásokra sem jött el. Jelenleg bírósági végrehajtó próbálja érvényesíteni a gyerektartásról szóló ítéletet, de kétlem, hogy önszántából fizetne, mert legalább néhány ezer forintot küldhetett volna, amikor pincérként dolgozott, de akkor sem tette. Maja már nem emlékszik az apukájára, nem látogatja, ha lehet, fényképen se lássa" - szögezte le Katalin.

A kislányra a nagymama is sokat vigyáz: "Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, előfordul, hogy inkább a gyógyszereimet nem váltom ki, de Maja különóráit befizetjük. Megvan mindene, ám színházba, állatkertbe nem tudom elvinni a két unokámat" - mondta el az idős asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.