Victoria Beckham szerint ciki, ha ezeket a ruhadarabokat viseled

fashion week David Beckham téma ruhadarab Ellen DeGeneres Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott tény, hogy Victoria Beckham imádja a divatot: nemcsak követi a legújabb trendeket, de divattervezőként sem tud hibázni.

Bátran kijelenthetjük, hogy Victoria Beckham stílusa kifinomult, és mindig tudja, mit kell viselnie. David Beckham felesége a letisztult, elegáns darabokat részesíti előnyben, de az sem áll távol tőle, hogy melegítőben mutassa meg magát.

Victoria Ellen DeGeneres showjában beszélt arról, hogy szerinte melyik most a legcikibb divatőrület. Beckhamné teljesen értetlenül áll az elterjedése előtt, és ez az, aminek a viselése neki sem fér bele. És hogy melyik ez a ruhadarab?

Nos, a vállra csúsztatott kabát!

Nem ez az egyetlen, amivel Victoriát őrületbe lehet kergetni, ugyanis Beckham felesége a crop topok viselését sem preferálja.

Victoria és Ellen a The Ellen Show-ban vesézték ki a témát, azonban nemcsak erről esett szó: a videóból az is kiderül, mitől fél legjobban Victoria, és ki a leghíresebb személy, akinek a telefonszáma benne van a telefonkönyvében.

A vállra lecsúsztatott kabát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.