Dancs Annamari párkapcsolat család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párkapcsolatáról vallott Dancs Annamari. Kedvesével együtt nevelik kisfiát, Ádámot.

Élete legnehezebb időszakán volt túl Dancs Annamari, amikor megismerkedett mostani párjával. Lászlóval egy véletlennek köszönhetően találkoztak, és mivel mindketten szülők, akadt bőven közös témájuk. Miután rájöttek, hogy egymásba szerettek, összeköltöztek.

Miután a kisfiam, Ádám megismerte, majd megszerette Lacit, úgy éreztük, nincs mire várnunk, így tavaly nyáron összeköltöztünk. Eleinte a párom egyik kis házában éltünk, és bár negyvenhat négyzetméteren is boldogok voltunk, jobbnak láttuk, ha egy nagyobb, kényelmesebb fészek után nézünk. Rátaláltunk egy felújítandó kis házra, amelyet mi álmodtunk újra az utolsó részletekig. Fáradtságot nem ismerve, a napi teendők mellett négy hónap alatt felújítottuk, így nyár óta már az új otthonunkban lakunk" – nyilatkozta a színésznő a hot! magazinnak, aki azt is elárulta, mivel kisfia még nehezen mondja ki a Laci becenevet, ezért párját elkezdte Tatának hívni. A férfi és a gyermek között nagyon szoros kapcsolat alakult ki.

Dancs Annamari Forrás: Dancs Annamari / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.