karácsony nehéz időszak Szécsi Debóra Cooky gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és Debóra húzós hónapokon vannak túl, második gyermekük születése után ugyanis nemcsak a pihenésre, egymásra sem jut elég idejük.

A sztármami bevallotta, hogy az első pár hétben azt gondolta, Nátán sosem fogja végig aludni az éjszakát. A folytonos éjszakai ébrenlét nemcsak őt, de Cookyt is próbára tette.

"Nátán nagyon sírós kisbaba volt, előfordult, hogy bármit csináltunk vele, hosszú órákon keresztül csak úgy potyogtak a könnyei"

- mesélte a Best magazinnak Debóra.

Bár nem könnyű az élet két gyerkőccel, Kevin és Nátán imádják egymást, ami nemcsak az anyukát, de Cookyt is nagyon megnyugtatja.

"Ha jön hozzánk valaki, mindig azt figyeli, hogyan bánik a kistestvérével. Láthatóan aggódik érte, és ha kedve van, megszeretgeti, puszilgatja... Jó érzés, hogy a fiaink mindig itt lesznek egymásnak."

- mondta a büszke édesapa, aki nagyon boldog, hogy idén már négyesben töltik a karácsonyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.