Caramel élete megváltozott a Megasztár után, de nem lehetett maradéktalanul boldog: a családja szétesett. 

Gyökerestül megáltoztatta Caramel életét a Megasztár, de a hatalmas sikernek nem örülhetett teljes szívből. A családi élete ugyanis romokban volt, azon már nem tudott segíteni. Öccse halálát nem tudták feldolgozni, akkora menthetetlen volt a családi egység. 

Caramel családja romokban volt a Megasztár idejénFotó: Polyák Attila - Origo

"A Megasztár után, miután nyertem, azt éreztem, hogy nagyon sok minden változik az életben, de van, ami nem tud. A családomat nem sikerült megváltani. Kettősség volt bennem, mert nyilván reménykedtem abban, hogy mostantól kezdve minden más lesz, de nem lett. Mert akkor már menthetetlen volt a családi egység" - idézi a Blikk a Lakástalkshow-ban elhangzottakat. 

"Sajnos ezt már nem lehetett helyrehozni, a nevelőapám és az édesanyám szét is mentek, igaz már a Megasztár előtt, de nyilván ez is a gyásznak köszönhetően, mert azt nem tudták megemészteni és erre ráment a házasságuk" - tette hozzá az énekes, aki úgy véli, a szülei akkor követtek el nagy hibát, amikor az öccse halála után csak magukkal foglalkoztak. "A nagy ütést, a nagy fájdalmat akkor éltem meg, amikor elkezdtem felnőni. Amikor az első vágyak elkezdtek bennem munkálkodni. Már 16-17 évesen azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél előbb apuka lennék. Akkor született meg egy nagyon komoly fájdalom, évekig depresszióval küzdöttem" - mondta.