Hajdú Péter büszkén vállalja új szerelmét, Esztert: "Nem bujkálunk"

Eszter szerelem nyilvánosság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katával való válása óta keveset hallani Hajdú Péter magánéletéről, most azonban megtörte a csendet.

A jég tavaly december elején tört meg, amikor egy szemfüles fotós lencsevégre kapta őt egy feltűnően csinos hölgy oldalán a teqball világbajnokság döntőjén. A műsorvezető akkor elismerte, hogy a mellette ülő lány a barátnője, Eszter, és bár többet nem szeretett volna elárulni, annyi már kiderült, hogy a lány a médiában dolgozik.

A Ripost megkereste a műsorvezetőt, aki elárulta, miért nem beszélnek nyíltan szerelmükről.

„Az, hogy nem beszélünk a kapcsolatunk részleteiről, nem jelenti azt, hogy ki sem mozdulunk otthonról, vagy, hogy nem csinálunk közös programokat. Természetesen igyekszünk úgy élni, mint mindenki más, így óhatatlan, hogy itt-ott készüljenek rólunk közös képek és ezzel nincs is semmi baj, hiszen nem bujkálunk. Ugyanakkor az is tény, hogy

tapasztalatom szerint a nagy nyilvánosság nem tesz jót egy kapcsolatnak.

Korábban, ha komoly volt egy kapcsolatom, ha nem, bedőltem az újságírói pressziónak és néhány barátomnak adtam interjút, ami sosem vezetett jóra..."

-mondta Hajdú.

Hajdú Péter elutazott édesanyjával: fotó! Forrás: Instagram/Hajdú Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.