Katalin hercegné képtelen túltenni magát Harry és Meghan döntésén.

Harry herceg és Meghan hercegné igazi bombát dobtak le, mikor bejelentették, függetlenedni kívánnak a királyi családtól. II. Erzsébet össze is hívott egy találkozót, hogy megoldást találjanak a példa nélküli helyzetre.
A királyné végül engedélyezte Harry és felesége önállósodását, így a következő, átmeneti időszakban "a Sussexek" Kanadában és az Egyesült Királyságban élnek majd.

Forrás: AFP/Tolga Akmen

Vilmos herceget nagyon letörte az, amit testvére és Meghan művelnek, de Katalin hercegnét is hidegzuhanyként érte a váratlan döntés.

„Egész életemben megóvtam a testvéremet, de tovább nem tehetem. Szomorú vagyok. Annyit tehetünk, hogy támogatjuk őket, és remélem egy nap mindannyian egy oldalon fogunk állni. Az szeretném, ha egy csapatban játszanánk" – mondta Harry egy barátjának.

„Amikor Harry rosszul érezte magát vagy problémái voltak, Vilmos mindig ott volt mellette, és persze Katalin is. Katalinnak hihetetlenül fáj a dolog. Mielőtt Meghan megjelent a képben, Katalin volt Harry mentora, aki utálja idegesnek látni a férjét" – mondta egy bennfentes a US Weekly-nek hozzátéve, hogy Vilmos úgy érzi, fivére minden jó tanácsot "visszanyomott" az arcába.

Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool