Balázs Klári: "Önként mondtam le az anyaságról"

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
anyaság Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári hisz az ezotériában, olyannyira, hogy időnként asztrológust is felkeres, hogy legyen a segítségére. Életével kapcsolatban a csillagjós így fogalmazott: születésekor különleges karmikus kereszt jött létre a csillagok között - ilyenkor le kell mondani valamiről, és nem következik be tragédia, mert sikerül a kereszt útján járni.

"Ha jól belegondolok, én a gyerekvállalásról mondtam le.(...) Önként mondtam le az anyaságról. Szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy nem szülök. Valószínűleg olyan anya lettem volna, aki annyira félti a gyerekét, hogy egy idő után nyomasztó lesz a csemetéje számára. Mindig volt bennem olyan érzés, hogy ha nekem gyerekem lenne, és vele bármi rossz dolog történne, akkor vége lenne az életemnek. Tudat alatt féltem ettől, és azt is éreztem, ha ez netán bekövetkezne, azután csak vegetálni lennék képes" - nyilatkozta a Storynak.

"Sok fórumon a szememre hányták, hogy önző vagyok, amiért nem szültem" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.