Heti háromszor jár le a terembe a 91 éves férfi: edzőruha helyett kertésznadrágban edz - Fotó

életkor Alabama életmódváltás idős Lloyd Black sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lloyd Black története is azt bizonyítja: soha nem késő belevágni.

Az Alabama állambeli Semmes városában élő 91 éves Lloyd Blacket nemrégiben választottak meg a Anytime Fitness Gym nevű teremben a hónap sportolójának. -írja a boredpanda.

A férfi, aki akkor született, amikor létrehozták az Oscar-díjat, és 14 amerikai elnök regnálásán van túl, heti háromszor jár le a terembe.

Heti háromszor jár le a terembe a 91 éves férfi: edzőruha helyett kertésznadrágban edz Forrás: Facebook/Anytime Fitness (Semmes, AL)

"Mindig mosolyt csal az arcunkra, amikor megjelenik" – mondják a terem alkalmazottai. Lloyd egyébként edzőruha helyett egy farmer kertésznadrágban tréningezik, és minden egyes alkalommal elképesztő lelkesedéssel veti bele magát a munkába.

A 91 éves férfi egy évvel ezelőtt kezdett el gyúrni, miután megunta, hogy nehezebben megy neki néhány otthoni teendő elvégzése.

"Az apám arra tanított, soha semmit ne adjak fel. Nem késő soha doglozni a változásért"

– vallja Lloyd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.