Hoppá! Erzsébet királynő visszahívta Angliába Harryt és Meghant

Forrás: AFP/Henk Kruger -
Anglia Meghan Markle Harry herceg Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Meghan és Harry már Kanadába költöztek, úgy fest, márciusban vissza is kell térniük Angliába.

Nagy port kavart, amikor Harry herceg és Meghan úgy döntöttek, visszalépnek a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől. Harry nem titkolta, hogy a történtekért a sajtót is felelőssé teszi.

A hercegi pár a bejentés óta már Kanadába költözött, azonban úgy fest, hamarosan eleget kell tenniük Erzsébet királynő kérésének, és vissza kell térniük Angliába.

A Cosmopolitan információ szerint Erzsébet királynő már elfogadta, hogy Meghan és Harry új életet kezdtek, márciusban mégis Angliába kell utazniuk, hogy részt vegyenek egy ünnepségen. Ez pedig kizárólag úgy lehetséges, hogy a pár visszavonulása csak néhány hónap múlva válik hivatalossá.

Erzsébet királynő azt szeretné, ha Harry és Meghan részt vennnek a Nemzetközösség napján. A külföldi lapok szerint a kis Archie is velük tart.

Forrás: AFP/Henk Kruger

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.