Szikora Róbert és Szűcs Judith fiatalkorukban egyszer egy tengerentúli hotelszobán osztoztak, és most azt is elárulták, mi történt köztük azon az éjszakán.

Szikora Róbert még a Hungária együttes dobosa volt, amikor megkapta a felkérést, hogy írjon dalokat az énekesnőnek. Így már a 80-as években közeli barátságba kerültek, végül pedig akkora lett az összhang köztük, hogy három másik lemezt is készítettek, közös, tengerentúli fesztiválokon való fellépéssekkel kiegészítve.

„Jucinak mindig udvarolt valaki, úgy hallottam, minden kikötőben volt egy matróz, aki várta őt, de lehet, hogy ez csak szóbeszéd...Elismerem, Judith gyönyörű volt, nem volt férfi a világon, aki ne fordult volna utána, szinte lehetetlen volt ellenállni neki, még Szécsi Pálnak sem sikerült" – mesélte sejtelmesen az előadóművész, akitől Szűcs Judith vette át a szót.

„Azért Robinak sikerült! Mert ő nemcsak zárkózott és megközelíthetetlen, hanem – valódi úriemberként – mindig hűséges volt a feleségéhez, Zsuzsához" – árulta el Judith.

Fotó: Szűcs Judith

Szikora Robi végül azt is hozzátette: mindig is jóban voltak, de a kapcsolatuk csak a munkáról szólt. Bevallása szerint a túlbarátkozás egy teljesen másik irányba is elviheti az ismeretséget, amit nem engedhettek meg maguknak.

„Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást. Mindannyiunk életében vannak olyan személyek, akikkel úgy érzed, akkor is ott vannak veled, ha fizikailag nincsenek közel. Nekem Juci ilyen, mindig itt van velem a szívemben. Ő családtag" árulta el az R-GO énekese.

Fotó: Hirling Bálint - Origo