Merész: Emilio aktfotózást tervez?

Forrás: Spotlight Media -
Pintácsi Viki ötlet Jelinek Tina aktfotózás zenész Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve Emilio eljátszott a gondolattal, hogy készíttet magáról egy aktfotó-sorozatot. Felesége nem hagyta szó nélkül a zenész ötletét.

Egyetlen perc sem telik unalmasan az Emilio famíliában, ahol a családfő időről időre újabb ötletek megvalósításán töri a fejét. Legutóbb, amikor Pintácsi Vikihez látogatott el a házaspár – aki több fotósorozatot is készített már a családról – Emilio fejében ismét szöget ütött valami, amikor saját tükörképét csodálta.

„A házunkban ahány tükör van, még akkor is Emilio néz vissza bennük, amikor nem is ő áll a tükör előtt. Annyit nézte már magát, hogy szerintem „beleégett" az arca a tükrökbe. Lehet letakarom az összeset és meglátjuk mit reagál, szerintem kiborulna" – mondta Tina, akinek férje a fotóstúdióban kibökte legújabb ötletét.

Emilio imádja magát. Forrás: Spotlight Media

„Lehet kellene csináltatnom egy aktfotózást, megörökíttetve magamat az utókornak. Bár jobban belegondolva egy fehérneműs fotózás is elég lenne, nagyon bírnám"

– poénkodott Emilio, akinek szavain felesége kissé kiborult.

„Bár nem sokat sütött mostanában a nap, lehet, hogy Emilionak mégis megártott és napszúrást kapott. Mondjuk van annyira őrült, hogy valamennyire ledobja a textilt, de az biztos, hogy inkább a poén irányába menne el. Mindannyian a hasunkat fognánk a nevetéstől, amit ő egy ilyen fotózáson alakítana" – mondta a 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Tina szerint vicces lenne, ha férje bevállalná a merész fotózást. Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.