Egy hirtelen ötlettől vezérelve Emilio eljátszott a gondolattal, hogy készíttet magáról egy aktfotó-sorozatot. Felesége nem hagyta szó nélkül a zenész ötletét.

Egyetlen perc sem telik unalmasan az Emilio famíliában, ahol a családfő időről időre újabb ötletek megvalósításán töri a fejét. Legutóbb, amikor Pintácsi Vikihez látogatott el a házaspár – aki több fotósorozatot is készített már a családról – Emilio fejében ismét szöget ütött valami, amikor saját tükörképét csodálta.

„A házunkban ahány tükör van, még akkor is Emilio néz vissza bennük, amikor nem is ő áll a tükör előtt. Annyit nézte már magát, hogy szerintem „beleégett" az arca a tükrökbe. Lehet letakarom az összeset és meglátjuk mit reagál, szerintem kiborulna" – mondta Tina, akinek férje a fotóstúdióban kibökte legújabb ötletét.

Emilio imádja magát.Forrás: Spotlight Media

„Lehet kellene csináltatnom egy aktfotózást, megörökíttetve magamat az utókornak. Bár jobban belegondolva egy fehérneműs fotózás is elég lenne, nagyon bírnám"– poénkodott Emilio, akinek szavain felesége kissé kiborult.

„Bár nem sokat sütött mostanában a nap, lehet, hogy Emilionak mégis megártott és napszúrást kapott. Mondjuk van annyira őrült, hogy valamennyire ledobja a textilt, de az biztos, hogy inkább a poén irányába menne el. Mindannyian a hasunkat fognánk a nevetéstől, amit ő egy ilyen fotózáson alakítana" – mondta a 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Tina szerint vicces lenne, ha férje bevállalná a merész fotózást.Forrás: Spotlight Media