Harry Matadeen a férfi, aki minden nap saját vizeletét issza

Forrás: NORTHFOTO/Mathew Growcoot/News Dog Media/Mathew Growcoot/News Dog Media -
férfi ivás vizelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tatrják, hogy naponta egy pohár vörösbor támogatja az egészségünket, de mi van akkor, ha valaki bor helyett vizeletet iszik? Ez a férfi ezt teszi és azt állítja, jobban érzi magát, mint valaha.

Minden nap megiszik egy pohárral saját vizeletéből a 32 éves Harry Matadeen és azt állítja, jobban érzi magát, mint valaha. Reggelente ráadásul az arcába is masszíroz a vizeletből és azért kezdte el, mert az interneten olvasott ennek az egészságügyi előnyeiről.

Harry Matadeen a saját vizeletével pózol Forrás: NORTHFOTO/Mathew Growcoot/News Dog Media/Mathew Growcoot/News Dog Media

Azt mondja, a régebbi vizeletének megivása gyógyította ki a depresszióból, ráadásul azóta, hogy arcáplóként is használja, fiatalabbnak néz ki. Úgy véli, ez a legerősebb gyógyító hatású szer, főként igaz ez a "régebbi" vizeletre, ő ugyanis folyamatosan tárolja sajátját.

Mi azt javasoljuk, hogy senki ne csinálja utána, bármilyen panasz vagy probléma esetén - legyen az lelki vagy fizikai - forduljatok orvoshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.