A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Farkas Lajos talált rá halott édesapjára

Farkas Lajos gyász Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy át Farkas Lajos és a családja.

A Sztárban sztár leszek! egyik nagy felfedezettje, Farkas Lajos élete egyik legnehezebb időszakát éli át, ugyanis csütörtök reggel elveszítette az imádott édesapját. Az énekes saját maga talált rá apukájára. Ő hívta ki a mentőket.

„Apukám egyszerűen elaludt szépen, itthon. Hetvenöt éves volt. Semmi előjele nem volt a tragédiának, nem volt beteg. Csak köhögött, mert elkapta az influenzát, de nem attól halt meg. Nagyon közel álltunk egymáshoz, már csak azért is, mert én vagyok a legkisebb gyermek a családban" – idézi a Ripost a szavait.

Farkas Lajos, Sztárban sztár leszek! Forrás: TV2

A TV2 sztárja azt is elárulta, hogy az édesapja rendkívül büszke volt arra, hogy bekerült a tévébe. Sokszor dicsekedett az ismerősöknek.

„Mindenkinek emlegette, hogy bekerültem a műsorba. Most nagyon nehéz időszakot él át az egész család, hiszen ő volt az, aki mindenkinek utat mutatott. Senki nincs, aki át tudná venni a helyét. Az különösen nehéz volt, hogy én találtam meg az ágyban, amikor már nem élt. A mentőket is én hívtam ki"

A Farkas-családban pár hete történt egy másik tragédia is, Lajos keresztanyukáját veszítette el. Az énekes most minden erejével azon lesz, hogy édesanyját támogassa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.