Tóth Vera eddig nem beszélt erről, de egykor bántalmazó kapcsolatban élt: ő is utólag jött rá, hogy lelki erőszak áldozata volt.

Tóth Vera számára már gyermekként sem volt ismeretlen a nők elnyomása, vidéken felnőve nem egy olyan családot látott, ahol az anyának nem volt szava sőt, bántották. Az ő édesapja azonban mindig tisztelte és egyenrangú félként kezelte az édesanyjukat. Később azonban Vera a saját bőrán tapasztalta meg, milyen egy bántalmazó kapcsolat.

Tóth VeraForrás: Tóth Vera / Instagram

„Kialakult egy hatodik érzékem, ami alapján a mai napig meg tudom mondani, ha valaki lelki vagy testi erőszak áldozata. Arra, hogy egykor én is lelki erőszak áldozata voltam, csak később jöttem rá. (...) Én magam sem tudtam, hogy bántalmazó kapcsolatban vagyok, hiszen egy ujjal sem értek hozzám. De nem kell tettlegességig jutni ahhoz, hogy méltatlan helyzetbe találjuk magunkat. (...) Egy életre megtanultam a leckét, hogy egy férfi sem birtokolhat; erről a felismerésről pedig beszélni kell, mert jelenleg hazánkban a bántalmazottak száma meghaladja a kétszázezret" – mondta a Hot! magazinnak Vera. Jelenlegi párjáról elmondta, hogy csodálatos ember. „Ő nyitotta fel a szemem, miként kell viselkednie egy férfinak a nővel szemben. Minden nőtársamnak azt kívánom, hogy a társuk úgy bánjon velük, ahogy a szerelmem bánik velem" – árulta el.

Tóth Vera jelenlegi párja mellett nagyon boldogForrás: Tóth Vera - Instagram