Solti Ádám és felesége, Solti Berni újra belevágnak a lombikprogramba. A színész-énekes őszintén mesélt a miértekről.

A színész Pataki Zitának mesélt a következő lombikprogramjukról. Az időjós tavaly a kilencedik lombikjánál döntött, úgy hogy az egész ország végig követheti a procedúrájukat,ezzel erőt adva rengeteg párnak. Ádáméknak ez lesz a második próbálkozásuk, mivel sajnálatos módón az első sikertelen volt.

„Legelőször volt két éve egy méhen kívüli terhességünk. Nagyon terveztük, vártuk a babát, spontán sikerült terhesség volt. Sajnos nagyon későn derült ki, nem lehetett vele semmit csinálni, csak kivágni az egészet. Ezáltal kerültünk egy olyan helyzetbe, ami valamilyen szinten követeli a lombikprogramot. Pár százalékkal kevesebb lett az esélyünk, de ez mindig attól függ, honnan nézzük. Úgy döntöttünk, nem bízzuk a véletlenre, hiszen most már csak egy petevezeték van. Voltunk egy vizsgálaton, a mintámból kiderült, hogy nálam kevés a száma és kevés a mozgékonyság, nagyjából minden rossz volt. Volt egy balesetem kiskoromban, ráestem egy mászókára a szebbik felemmel. Akkor azt mondta az orvos, hogy ezzel később probléma lehet, ez az idő pedig eljött"- mesélte Ádám a videóban.

Pataki Zita üzent az anyukáknak: küldjék el fiatal, 18-30 éves fiúgyermekeiket vizsgálatra. Mivel a Magyarországon élő 300.000 meddő pár negyven százalékánál a férfin múlik a gyermekáldás.