Pataki Zita utolsó lombikja sikertelen volt – könnyek között mesélt

házasság család gyermek sírás várandósság Pataki Zita lombikbébi program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó, kilencedik lombikprogramja is sikertelen volt Pataki Zitának. Az időjós könnyek között mesélt a viszontagságaikról, mégis arra buzdít mindenkit, aki gyermekre vágyik, hogy higgyen. 

„Mindenki higgyen, aki most készül a lombikra” – mondta Pataki Zita a Reggeli című műsorban. Az időjósnak utolsó, kilencedik lombikprogramja is sikertelen volt.

Elárulta: férjével közelebb kerültek egymáshoz az alatt az út alatt, amit közösen bejártak. „Nem szabad egyetlenegy érzelmet sem titkolni vagy szégyellni” – szögezte le Pataki Zita, akiből egy ponton előtörtek az érzelmek és könnyezni kezdett a kamerák előtt.

„A testem jelez, hogy most emlékszem rá. Csupán ennyi. És nem szabad ezen pörögni. Most, ebben a pillanatomban rá emlékszem, de ha innen kimegyek és megyek a barátnőmhöz kávézni, akkor Orsival fogok leülni beszélgetni és vele vagyok ott, és tervezem a holnapomat” – fogalmazott Pataki Zita, aki története bemutatásával sok erőt adott a hasonló helyzetben lévőknek.

Pataki Zita könnyek között mesélt a sikertelen lombikról Fotó: Rácz Tomi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.