Megható sorokkal köszöntötték szülei a 21 éves Brooklyn Beckhamet - Fotó

boldogság köszöntés David Beckham Brooklyn Beckham ünnep Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Joseph Beckham a minap ünnepelte 21. születésnapját.

"Boldog 21. születésnapot, nagyfiam!

Mi mást mondhatnék rólad, mint azt, hogy bizony a legcsodálatosabb emberi lénnyé cseperedtél, és ez apádat rengeteg büszkeséggel tölti el. Kedves vagy, lelkes, és törődsz másokkal, ennél többet egy apa nem is remélhet fiától.

Sok-sok fantasztikus apa-fia pillanatunk volt közösen, trófeákat emeltünk a magasba mindenütt, ahol nyertem, mindig is ez volt az álmom... Szeretlek nagyon, legyen a legcsodálatosabb szülinapod, mert megérdemled"

– írta David Beckham az Insta-oldalán a 7 éves Brooklyn fotója mellé.

Természetesen a sztáranyuka is megemlékezett legidősebb gyermeke születésnapjáról, és akárcsak David, ő is szívhez szóló üzenetet tett közzé nagyfiának:

"21 évvel ezelőtt a mai napon a világ legnagyszerűbb lelke jött a világra és változtatta meg az életünket örökre. Érzékeny, cuki, kedves és vicces, te vagy a mindenünk. Nagyon szeretlek. Boldog születésnapot!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.