Tóth Gabi büszkén vállalja szülés utáni alakját: "Szeretem ezt a változást"

Tóth Gabi Születés szülés Krausz Hannaróza büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi őszinte, biztató, mosolygós posztja többet ér minden szónál.

Az énekesnő legutóbb kivételesen nem Hannarózáról posztolt, hanem saját magáról. A kissé ironikus bejegyzés, amelyben Kajdi Csaba neve is helyet kapott, egy olyan őszinte vallomás megváltozott anyatestéről, amely több ezer nőnek adhat erőt.

"Képzeljétek el, hogy rámjött a kedvenc puma rucim!! éljeeen. kicsit pásszentoss' mondjuk...Kajdi Csabit idézzem "a body szétesett de a küllők még rendben vannak" viccet félre, minden úgy jó ahogy van!

Hihetetlen az emberi test ! Csodákra képes! Nyomok pedig maradnak és ez így van jól! Ha magamra nézek persze làtom a változást! De a kislányomat látom benne/bennem, és ezért picit sem zavar a hasam vagy a plusz akárhány kilóm! Szeretem ezt a változást és csodálom a testemet hogy mit elbír, elvisel...ne sürgessük magunkat, mert minden a maga idejében helyreáll úgy, ahogy nekünk a legjobb..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.