Rubint Réka és unokahúga, Rubint Rella a mozgás és a csodás alak felelőseiként ismertek itthon. Bár mindketten önkéntes karanténba vonultak, követőikről nem feledkeztek meg.

Rubint Réka Alakreform edzései továbbra is elérhetőek, sőt, még szélesebb körben, mint korábban. Akinek kedve van a fitneszkirálynővel együtt tornázni, az megteheti hetente többször is akár élőben, akár visszanézve.

Ma este a FB oldalamon keresztül 11.400 ember tornázott velem együtt a világ különböző pontján,2000 emberrel több, mint hétfőn. Nincsenek szavak arra, amit érzek... A mozgás öröme és szabadsága ismét összekapcsolt MINKET!!!Nagyon büszke vagyok Rátok! A sportcipőnkben benne volt ma is, amire a lelkünknek szüksége van. A mai élő tornát hamarosan megtaláljátok a YouTube csatornámon is, a hétfői már fent van. Szombaton délután 17.00-kor folytatjuk.

Rubint Rella is eldöntötte, segíti az embereket abban, hogy az otthonlét alatt is kedvükre formálhassák alakjukat.

Hasizom edzés otthon. A mai edzéshez Sansa is csatlakozott. Mivel otthon kell maradnunk és nem mehetünk edzőterembe arra gondoltam hozok nektek pár gyakorlatot, amit otthon is eltudtok végezni eszköz nélkül.Ebben a videóban hasizom gyakikat mutatok nektek, amiktől garantáltan égni fog a hasatok!! – írja Rella, aki kisvideókban mutatta meg az ígért gyakorlatokat.