Így rendezi a párkapcsolati vitáit Balázs Andi

Forrás: TV2 -
Balázs Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és párja sajátos módszert vezettek be arra, hogy konfliktus esetén hogyan simítsák el a problémát. Bármi is legyen a gond, még a kocsibeállón megbeszélik azt, a házba nem viszik be a vitát.

Tizennyolc éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi színésznő, akinek párjától sem áll távol a színház világa. „Ő úgy szokta magát definiálni, hogy színházi ember. Mindenhez ért a színházban, amihez én nem: pontosan tudja, hogy gazdaságilag hogyan épül fel, milyen beadandó, kiadandó, megszámolandó, szétosztandó pénzügyek vannak. Minden olyasmihez ért, amihez én egyáltalán nem. Ez az életünkben is így van, ő kezeli a házikasszát, én alkalmatlan vagyok arra, hogy észben tartsam minden pénzügyünket" – árulta el az Édesítőben a színésznő, aki párjával a fővárostól távolabb alakította ki otthonát.

„Budapesttől nem messze lakunk, a hegyen, kertes házban. Ez tesz minket nagyon kiegyensúlyozottá. Megbeszéltük, hogy ha valami feszkó van, még a kocsibeállón megbeszéljük, nem visszük be a házba a problémát. Van, amikor ez veszekedésig megy el, de akkor is úgy állunk hozzá, hogy beszéljük meg, ne sikkadjanak el ezek a dolgok, tudjuk meg, hogy mi a baj, miért olyan a másik épp, amilyen. Persze ez nem jelenti azt, hogy a házban nem alakulhat ki egy-egy vita. Szoktam mondani, hogy mi egy nagy olasz család vagyunk, csak ketten. Néha van ajtócsapkodás, de minden vitánk nagyjából 8 percig tart, átlagosan. Utána elvonulunk egymástól, én esetleg teátrálisan pakolok a mosogatógépbe. Aztán 8 perc után odamegyek, hogy 'Ne haragudj, tiszta hülye voltam' vagy épp fordítva történik ez" – árulta el a műsorvezetőnek, Molnár Andinak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.