Koronavírus: Tom Hanks újra üzent rajongóinak

Tom Hanks koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Tom Hanks két héttel ezelőtt jelentette be: ő és felesége is elkapták a koronavírust. A karanténből többször bejelentkeztek, ezúttal pedig Facebook oldalán számolt be a színész saját és felesége állapotáról.

Mint ismertes, Tom Hanks és felesége Rita is elkapták a koronavírust. Ausztráliában filmforgatás közben fertőződtek meg. A gyógyulási időt szigorú karanténban tötlötték, ahonnan többször bejelentkeztek.

Tom Hanks Rita Wilson Forrás: AFP

Ezúttal Facebook oldalukon adtak hírt jelenlegi állapotukról:

"Helló srácok. Két héttel az után, hogy én és Rita észrevettük magunkon az első tüneteket, már jól vagyunk. Az önkéntes otthoni karantén egyszerűen működik: nem adod át senkinek a vírust, és nem is kapod el senkitől sem. El fog tartani egy ideig, de ha gondoskodunk egymásról, segítünk ahol tudunk és feladunk néhányat a szokásainkból akkor hamar túl tudunk lendülni ezen az egészen." - írja a bejegyzésében a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.