Magára hagyták a súlyos betegséggel küzdő Sas Józsefet

Forrás: TV2 -
betegség Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József több százezer forintért vásárolt párásító gépet, amire a tüdőtágulata miatt van szüksége. A gép azonban elromlott, a cég pedig nem hajlandó kártérítést fizetni.

Az idős humorista közel egy évvel ezelőtt kapott kétoldali agyvérzést, amelynek következtében egész napos ápolásra szorul. Tudata ép, ám mozgásában teljesen korlátozott.

Sas József emelett tüdőtágulatban szenved, ezért évekkel ezelőtt vásárolt egy párásító készüléket, ami elromlott. A sztár megpróbálta felvenni a kapcsolatot a céggel, ám azok nem hajlandók a kártérítésre, pedig a szerkezet életmentő lehet a színész számára - írja a Bors.

Forrás: TV2

„Bizony létfontosságú lenne Jóska számára ez a gép, főleg ebben a hirtelen változó, vírusokkal teli időszakban. A készülék egy kisebb vagyon volt, nagyon gyorsan meghibásodott a szűrőberendezése. Már jeleztem a problémát a gyártónak, de egyelőre nem történt előrelépés az ügyben. Remélem, mihamarabb küldenek egy gépet vagy megjavítják ezt, különben a média elé viszem az ügyet" - mesélte Zsuzsa asszony, Sas József felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.