Sas József több százezer forintért vásárolt párásító gépet, amire a tüdőtágulata miatt van szüksége. A gép azonban elromlott, a cég pedig nem hajlandó kártérítést fizetni.

Az idős humorista közel egy évvel ezelőtt kapott kétoldali agyvérzést, amelynek következtében egész napos ápolásra szorul. Tudata ép, ám mozgásában teljesen korlátozott.

Sas József emelett tüdőtágulatban szenved, ezért évekkel ezelőtt vásárolt egy párásító készüléket, ami elromlott. A sztár megpróbálta felvenni a kapcsolatot a céggel, ám azok nem hajlandók a kártérítésre, pedig a szerkezet életmentő lehet a színész számára - írja a Bors

Forrás: TV2

„Bizony létfontosságú lenne Jóska számára ez a gép, főleg ebben a hirtelen változó, vírusokkal teli időszakban. A készülék egy kisebb vagyon volt, nagyon gyorsan meghibásodott a szűrőberendezése. Már jeleztem a problémát a gyártónak, de egyelőre nem történt előrelépés az ügyben. Remélem, mihamarabb küldenek egy gépet vagy megjavítják ezt, különben a média elé viszem az ügyet" - mesélte Zsuzsa asszony, Sas József felesége.