Békefi Viktória és Feng Ya Ou szerelme nem ismer határokat, és ez most szó szerint értendő. Amikor kihirdették a vészhelyzetet, a gerlepár nem sokat gondolkodott azon, hogy összeköltözzön.

Amikor kihirdették a veszélyhelyzetet, két lehetőség közül választhattunk, vagy mind a ketten maradunk otthon, vagy együtt töltjük ezt az időszakot – mesélte Békefi Viki és Feng Ya Ou a Blikknek.

Az számomra nem volt elfogadható, hogy nem vagyunk együtt, így ugyan korábban nem tudtam volna elképzelni, hogy ne a belvárosban éljek, ideköltöztem Vikiékhez – mondta az énekes, aki azt is elárulta, a Békefi család a tenyerén hordozza őt. Az énekesnő az édesanyjával él, a kert végében lévő kisházban pedig a testvére és családja lakik.

Békefi Viki és Feng Ya Ou komoly döntésre szánták el magukatForrás: instagram.com/yaoufeng

Lehet, hogy egy kicsit az agyára megyek, mert folyamatosan azt kérdezgetem tőle, hogy jól érzi-e magát, és hogy mit szeretne csinálni. Mégiscsak én vagyok a házigazda – nevetett Viktória. A fiatalok, bár nagyon szeretik egymást, és imádják, hogy együtt élhetnek, nagyon figyelnek arra, hogy megadják egymásnak az énidőt.

Én például elkezdtem angolt tanulni, Ya Ou pedig kialakított az egyik szobában egy kis saját stúdiót, és egyre többet alkot.