Először mesélt terhességéről Debreczeni Zita: "Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom..." - Videó

Forrás: Debreczeni Zita/Instagram -
terhesség Gianni Annoni babavárás Annoni Zita Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először mesél terhességéről Annoni Zita. Férjével Giannival igazi csodának tartják gyermekük érkezését, és nagyon nehéz évek állnak mögöttük. A fotós a Fókusznak mesélt a babavárásról.

"Egy pár napja leültünk a számítógép elé, és nem akartuk elhinni, hogy mi tényleg bútort nézünk a babaszobába...Ez egy óriási boldogság!"

Februárban robbant a hír, hogy Gianni és Zita kisbabát várnak. A kismama eddig nem nyilatkozott terhességéről, szerette volna megvárni a kritikus 12. hetet.

Kevesen tudják, milyen nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, és mennyire vágytak már a babára.

"Még kell egy kis idő, hogy erről tudjak beszélni és az egész elmúlt jó pár évet esetleg megosszam mindenkivel."

Zitát most csak az érdekli, hogy kisfia egészséges legyen, és mindent megtesz ennek érdekében. December óta otthoni karanténban van, hogy óvja magát és magzatát, és a kialakult veszélyhelyzet miatt ez a közeljövőben is így marad.

"Kíváncsi vagyok az arcára, a kezére, a lábára, a bőrére, a szemére, mindenére kíváncsi vagyok. Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom, milyen lesz a bőröm. Semmi nem érdekel, bármi történhet, csak ő érdekel. Remélem, hogy minden rendben lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.