Szabálysértési eljárás indult Kozma Dominik ellen

karantén szabálysértési eljárás koronavírus Kozma Dominik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorúan betartja a szabályokat, házi karanténban van már két hete Kozma Dominik, miután kiderült koronavírus-tesztje pozitív lett. Ám kedden délelőtt mégis feljelentették.

Már lassan két hete, hogy másodjára is tesztelték a válogatott úszókat, melynek az eredménye egy hete derült ki: Kapás Boglárka, Kozma Dominik és Bohus Richárd is elkapták a koronavírust.

A világbajnok bronzérmes gyorsúszó ígéretet kapott arra, hogy megkapja piros cédulát, amit kötelező kitennie az ajtajára, de ez nem történt meg.

Kozma Dominikot feljelentették, de nem hibázott. Fotó: Mudra László - Origo

Először egy e-mailben elküldött nyomtatható matricát ígértek neki, azonban ezt a megoldást hamar el kellett vetniük, mivel az úszónak nincs otthon nyomtatója. Ezt követően azt javasolták, hogy elküldik postán a cédulát, de a szabályok megsértése miatt ez sem bizonyult jó ötletnek, hiszen Dominik a lakásból abszolút nem teszi ki a lábát, még a postaládáig sem.

Az úszó ajtaján ezért nem volt piros matrcia, ami szabálysértésnek minősül. A rendőr még a postaládát is megnézte, hátha ott van cédula, de nem volt, ezért feljelentették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.