Így viseli a karantént és a munkanélküliséget Fehér Anna - Videó

MTV -
színésznő Fehér Anna karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Anna is munka nélkül maradt a koronavírus miatt, és most elárulta, hogy viseli az otthonlétet. 

Fehér Anna már több, mint 30 éve a pályán van, egyedül a koronavírus tudta megállítani - reméljük csak egy kis időre. A Szomszédok egykori Almája otthonában fogadta a TV2 Mokka stábját, és őszintén elmesélte, milyen érzés folyamatosan otthon lenni.

Saját bevallása szerint nagyon elővigyázatos, nem találkozik senkivel, így ha lehet, beszélgessenek inkább maszkban, a kertben. A Jászai Mari-díjas színésznő elmesélte, hogy kisfiával igen jó elfoglaltságokat találtak ki a karantén idejére:

"Iskolába járunk idehaza is, mert természetesen minden megy tovább. Futni járunk és kutyát sétáltatunk rendszeresen. Megéreztük, hogy egy napi ritmusnak ki kell alakulnia itthon is, és ez nagyon jól működik. (...) Nagyon nagyon jó sokat együtt lenni Barnabással." - meséli.

Forrás: Life TV

Szerencsére Annát nem zavarja a digitális oktatás, és túl sok munkája sincs vele, ugyanis a 9 éves fia önállóan tanul és ügyesen intézi a saját feladatait. De persze azért a tanulmányi kötelezettségekbe is vittek egy kis vidámságot:

"Kimegy, bekopog, hogy iskolába jött. Beállítjuk az órát, csörög, ami csörög ha a tanulásnak vége. Persze rövidebbek az órák, hiszen csak egyedül dolgozik. Utána átnézzük együtt amit kell. De nyilván van, hogy már egy kicsit ezt is unja. Akkor próbálunk ahhoz alkalmazkodni."

Persze, ha a színházakról beszélünk, akkor azért Annának sem könnyű.

"Én még soha nem éreztem ilyen lidércesnek azt, hogy nem játszom. De nem is azt, hogy én nem játszom, hanem, hogy egyáltalán az, ami az én életem, ami az én szakmám, az úgy ahogy van nem működik sehol, az nagyon szorongató érzés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.