Hajdú Péter a Sarka Katától való válása óta Eszterrel költözött össze először. 

Hajdú Péter 10 hónapja alkot egy párt szerelmével, aki az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik szerkesztője. A húsz évvel fiatalabb Eszter az első, akivel a műsorvezető három és fél évvel a válás után összebútorozott.

A Blikknek azt is elárulta, miért döntött így: 

Egy ideje már együtt élünk, ez nem titok, de ehhez az kellett, hogy Esztit a gyerekek is nagyon jól fogadják

- mesélte a műsorvezető, akinek kifejezetten fontos volt az, hogy gyermekei Noémi és Dávid, miképp állnak újdonsült párjához. Épp ezért lassan lépésről lépésre történt az ismerkedés a gyerkőcökkel, illetve a költözés is fokozatos volt.

"Az összeköltözés fokozatosan történt, idő volt, mire egyáltalán ott aludt nálam, a következő lépés az volt, amikor egymás után többször ébredtünk egymás mellett. Mint minden kapcsolatban aztán, ezek az alkalmak is egyre sűrűsödtek, de fontos volt, hogy a gyerekeknek bemutassam, mielőtt végleg összebútorozunk"

A lapnak a műsorvezető fiatal szerelme is nyilatkozott:

A kapcsolatunk elején megbeszéltük Petivel, hogy szűkszavúan nyilatkozunk,de az tény, hogy összeköltöztünk, és nagyon boldogok vagyunk. Van egy közös kiskutyánk, aki elképesztően eleven, sok feladat van vele, de rengeteg szeretetet és élményt ad cserébe.