Pirner Alma: „Egyértelműen nem tesz jót a kisgyerekes pároknak a karantén”

házasság párkapcsolat karantén kisgyermek Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosnő őszintén vallott arról, hogyan éli meg családjával a bezártságot.

Pirner Alma egy őszinte Instagram-posztban fejtette ki, hogy szerinte nem tesz jót a kisgyerekes párok magánéletének a karantén.

"Mi 9 hete nem voltunk kettesben, és hétvégèn végre megadatott, hogy 21 órát átadhattam magam a Nőiességnek. Csak Mi, ketten, csöndben és nyugalomban. Szerintem ezt csak az érti, akinek van gyermeke, mert akinek nincs, lehet nem is tudja, micsoda kincs, hogy bármikor lehetnek kettesben és romantikázhatnak" – írta Alma a posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A karantén időszaka szerintem egyeértelműen nem tesz jót a kisgyerekes párok magánéletének, ha egyáltalán beszélhetünk magánéletről...A NŐI-FÉRFI kapcsolatról a munka és az anyaság/apaság mellett. Mi 9 hete nem voltunk kettesben, és hétvégèn végre megadatott, hogy 21 órát átadhattam magam a Nőiességnek. Csak Mi, ketten, csöndben és nyugalomban. Szerintem ezt csak az érti, akinek van gyermeke, mert akinek nincs, lehet nem is tudja, micsoda kincs, hogy bármikor lehetnek kettesben és romantikázhatnak. Csodás dolog szülőnek lenni, és rengeteget hozzá tesz az ember életéhez, de szerintem a női-férfi energiák erősítése és a kettesben töltött FELNŐTT minőségi idő is elengedhetetlen, hogy ne boruljon fel az egyensúly. A közösen elfogyasztott kávé nyugalomban, csöndben, egy film végignézése kettesben, ami nem mese és nem az EXACTLON.:-) Biciklizés, egy tóparton ülés csöndben a naplementében. Gyertyafényes vacsora az asztalnál, egy finom itallal koccintás, egy illóolajos, gyertyafényes fürdő, a háttérből beszűrődő lounge zenével... lusta reggel, kàvé az ágyban. Belegondolva mennyire vicces, hogy az ember azután ácsingózik, hogy milyen jó lenne csendben, nyugalomban lennie pár órát.:-) Ezek a pillanatok, amik az embert feltöltik, hogy aztán menjen tovább. Hogy érezze, hogy NŐ is, nem csak Anya. Hogy aztán Anyaként mégjobban helyt tudjunk àllni. ❤️ Itt találsz egy ingyenes összefoglalót pár ötlettel, amivel feldobhatod a megszokott hétköznapokat, miutàn elaludt a gyerek. https://absolutelywoman.hu/letoltes-otthoni-csabitas-101-lepesben/#quaranteenlife

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.