Különleges felvétel került elő Diana hercegnőről: ő aztán magasról tett a szabályokra - Videó

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
királyi család hasonlóság Meghan Markle szabályok Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a bizonyíték, hogy Dianat abszolút nem érdekelte, mit gondolnak róla.

Meghan Marklet sokan Diana hercegnéhez hasonlítják. Tény, hogy Harry herceg édesanyja és felesége valószínűleg számos dologban értettek volna egyet a királyi családdal kapcsolatban, ha ismerték volna egymást. Míg Meghan Marklet folyton bírálja a sajtó, addig Diana természetességével és őszinteségével sokak kedvencévé vált. -írja a joy.

Egy most előkerült régi videó is azt bizonyítja, Diana mennyire tett a szabályokra. Az 1991-es felvételen az látható, ahogy a walesi hercegné egy iskolai futóversenyen vesz részt anyák napja alkalmából. Jól látszik, hogy Diana egy pillanatig sem akart úgy viselkedni, mint egy hercegné, és mezítláb, mindent beleadva rohant, hogy megnyerje a versenyt. Talán Harry édesanyját látja Meghanbe, és ezért választott egy olyan lányt, aki laza és természetes, és nem érdeklik túlzottan a szabályok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.